Menu
 

Svētdiena, 08 Decembris 2019

Martinam Dukuram otrā vieta Pasaules kausa izcīņas pirmajā posmā Leikplesidā

  • Publicēts Sports

Ar otro vietu jauno sezonu Pasaules kausa izcīņā Leikplesidas trasē ASV svētdien sācis titulētais Siguldas skeletonists Martins Dukurs. Viņa vecākais brālis Tomass ierindojās sestajā vietā.

Pirmajā braucienā Martins uzrādīja trešo rezultātu attiecīgi 0,08 un 0,02 sekundes aiz vāciešiem Feliksa Keizingera un Aksela Junga. Tomass, kuram zināmas problēmas radījuši jaunie noteikumi – sportista un kamanas kopējais svars nedrīkst pārsniegt 120 kg, bija astotais ātrākais 0,25 sekundes aiz Keizingera.

Otrajā mēģinājumā Martins Dukurs ievērojami (par 0,13 sekundēm) uzlaboja rezultātu startā un sasniedza otro labāko laiku. Ātrāks bija tikai Jungs, kurš summā siguldieti apsteidza par 0,12 sekundēm.

Tomass Dukurs sasniedza sesto rezultātu un kopvērtējumā pakāpās par div;am pozīcijām, uzvarētājam zaudējot 0,60 sekundes. Labāko sešniekā iekļuva arī krievs Tretjakovs (+0,39 s), kā arī vācieši Gasners (+0,45) un Keizingers (+0,57), kurš, būdams līderis, otrajā braucienā uzrādīja tikai 11.rezultātu.

Leikplesidā pēc nedēļas norisināsies arī otrais Pasaules kausa posms. Februāra vidū asotajā psomā skeletonisti un bobsleja divnieki Siguldā sadalīs Eiropas čempionāta medaļas.

Lasīt vairāk...

Aptauja Stopiņos. Vai jūtat pensijas pieaugumu savā maciņā?

Lemjot par šā gada pensiju indeksāciju, tika aprēķināts, ka pēc 1. oktobra pensiju saņēmēju ieguvums būs lielāks nekā citkārt, jo valstī straujāk augusi vidējās apdrošināšanas iemaksu alga, kam ir tieša ietekme uz indeksāciju. Arī šogad indeksācijai piemēroti atšķirīgi koeficienti – jo lielāks apdrošināšanas stāžs, jo lielāks indekss un vecuma pensijas pieaugums. Turklāt pirmo reizi tiek indeksēta arī pensijas piemaksa.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.