Menu
 

Svētdiena, 18 Augusts 2019

LOSP: Latvijā ir ļoti liels bioekonomikas attīstības potenciāls

Latvijā salīdzinājumā ar daudzām citām Rietumeiropas valstīm ir ļoti liels attīstības potenciāls bioekonomikai jeb tautsaimniecības daļai, kas balstās bioresursu izmantošanā pārtikas un barības, enerģijas, preču un pakalpojumu ražošanai, intervijā aģentūrai LETA pauda Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes (LOSP) valdes priekšsēdētājs Edgars Treibergs.

Lasīt vairāk...

Nomoka nespēks, vājums un reiboņi – varbūt trūkst dzelzs?

Parasti, ja jūtam nespēku un nogurumu, saņemam ieteikumus lietot D vitamīnu, magniju vai vienkārši atpūsties. Taču nespēka un noguruma vaininieks var būt arī dzelzs trūkums organismā. Par to aizdomājamies daudz retāk, lai arī Latvijā šī problēma ir diezgan izplatīta. Kā atpazīt dzelzs trūkumu organismā un kā uzņemt organismam nepieciešamo dzelzi?

Lasīt vairāk...

"Super Nova" iesit septiņus, "Auda" ielaiž septiņus

  • Publicēts Sports

Ļoti rezultatīvas spēles Latvijas pirmās līgas turnīrā sestdien aizvadīja ar Pierīgas novadiem saistītie klubi. FK “Auda” Baldones stadionā ar graujošu rezultātu kapitulēja līderiem “Tukums 2000” futbolistiem, bet sporta kluba “Super Nova” tikpat pārliecinoši pieveica futbola skolu “Alberts”. Kārtējās spēles Pierīgas klubi aizvadījuši arī Latvijas otrajā līgā.

Lasīt vairāk...

Skolas direktore: Mūzika palīdz iemācīties pārvarēt grūtības

Lai gan mūsdienās aktīvi tiek uzsvērta eksakto zināšanu apguve, akadēmisko panākumu sasniegšanai un patstāvīgai personības attīstībai ir būtiski nodrošināt skolēnus ar kvalitatīvu izglītību, kas ietver daudzpusīgu mākslas un mūzikas mācību programmu. Mūzikas apguve attīsta bērnu emocionālo, radošo un intelektuālo pusi, kas ir vienlīdz būtiska.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.