Menu
 

Sestdiena, 31 Augusts 2019

Ciguns – ērts rīks stresa mazināšanai ikdienā

Ciguna aizsākumi ir meklējami Ķīnā vairāk nekā 4000 gadu senā pagātnē. Šī māksla ar paša spēkiem spēt atjaunot harmoniju savā ķermenī ir saglabājusi savu aktualitāti arī mūsdienās. Savas vienkāršības un efektivitātes dēļ šobrīd kļūst aizvien populārāka Rietumvalstīs un visā pasaulē. Vairāk par ciguna mākslu un tās pozitīvo ietekmi uz veselību stāsta sertificēta ciguna instruktore Maira Gūtmane.

Lasīt vairāk...

Eksperts: Latvijas ekonomikai šogad nav paveicies

Latvijas ekonomikā negatīvu pārsteigumu šogad noteikti ir vairāk nekā pozitīvu ziņu, un, ja vēl pērnā gada nogalē mēs bija visstraujāk augošā valsts Austrumeiropas reģionā, tad šobrīd ekonomikas izaugsmes ziņā Latvija jau atrodas vienā no pēdējām vietām mūsu reģionā. Salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu Latvijas IKP otrajā ceturksnī ir audzis vien par 2,0%, kas ir lēnākais ekonomikas pieaugums pēdējo trīs gadu laikā, liecina Centrālās statistika pārvaldes publicētā informācija. Tik zema izaugsme ir nepatīkams pārsteigums, taču vienlaikus to nevajadzēt arī uztvert pārāk dramatiski.

Lasīt vairāk...

"Conexus" apgrozījums pirmajā pusgadā pieaudzis par 7,5%

Gāzes pārvades sistēmas operatora AS "Conexus Baltic Grid" ("Conexus") apgrozījums šogad pirmajā pusgadā bija 27,568 miljoni eiro, kas ir par 7,5% vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 26,8% un bija 7,311 miljoni eiro, liecina kompānijas publiskotais nerevidētais starpperiodu saīsinātais finanšu pārskats par 2019. gada pirmo pusgadu.

Lasīt vairāk...

Pētījums: Latvijā kļuvis mazāk smēķētāju, bet pieaug elektronisko cigarešu popularitāte

Latvijas iedzīvotāju vidū samazinājies tabakas izstrādājumu patēriņš, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) veiktais pētījums, taču arvien pieaug dažādu elektronisko smēķēšanas ierīču popularitāte. Pētījuma datus un jaunākās tendences komentē SPKC Pētniecības un statistikas departamenta pārstāve Una Mārtiņsone.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.