Menu
 

Sestdiena, 03 Augusts 2019

Ināra Mūrniece Ikšķilē: Politiski represēto ieguldījums neatkarības atgūšanā ir neatsverams

Pateicoties cilvēkiem, kuri izgājuši sāpju ceļus Sibīrijā, bijis iespējams gan Baltijas ceļš, gan Latvijas neatkarības atjaunošana. Spītējot skaudrajiem sāpju mēriem, cilvēki ir saglabājuši savu ticību Latvijai, neatkarībai un cilvēcībai, sestdien, 3.augustā, sacīja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, Ikšķilē uzrunājot 21.Latvijas represēto salidojuma dalībniekus.

Lasīt vairāk...

Kur slēpjas Portugāles pievilcība rudenī?

Ja kādu iemeslu dēļ atvaļinājums plānots nevis vasarā, bet rudenī, tieši tad ir labs laiks Portugāles apmeklējumam. Augustā lielā tūristu pieplūduma dēļ finansiāli ir visdārgāk ceļot uz Eiropas kontinenta vistālāk uz rietumiem esošo valsti, bet Portugāles dienvidos pat septembrī un oktobrī vēl ir silti un patīkami, labie laikapstākļi dod iespēju peldēties līdz vēlam rudenim, restorānos tiek pasniegts jaunās ražas portugāļu vīns, bet svētki nekad nebeidzas.

Lasīt vairāk...

Video: Kā vienkārši un ātri no kefīra pagatavot veselīgu dzērienu?

Bagātinot kefīru ar spinātiem, kama miltiem, ķimenēm un mārrutkiem, pāris minūtēs var tikt pie veselīga un uzturvielām bagāta dzēriena, kas var aizstāt uzkodu starp ēdienreizēm. Šādu vasarīgu dzērienu viegli iespējams sagatavot līdzņemšanai uz darbu. Turklāt, mainot dārzeņus, piemēram, spinātus aizstājot ar biešu pulveri, iespējams variēt ar kokteiļa krāsu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.