Menu
 

Pirmdiena, 09 Septembris 2019

Latvijas čempionātā stafetē godalgotas vietas arī Pierīgas orientieristiem

  • Publicēts Sports

Svētdien Tartaka ezera apkārtnē Krāslavas novadā noskaidroti 2019. gada Latvijas čempioni orientēšanās stafetē, pulcējot ap 600 dalībnieku no gandrīz 20 Latvijas klubiem. Elites grupā vīru konkurencē par čempioniem kļuva “Saldus OK” orientieristi, bet dāmām cīņā par pirmo vietu “Meridiāns”/CPSS/”Pārgauja” orientieristes apsteidza orientēšanās kluba (OK) “Kāpa” komandu Magda Cigle, Irita Puķīte un Laura Vīķe.

Lasīt vairāk...

Ekonomists: Latvijā šogad gaidāms viens no straujākajiem cenu kāpumiem Eiropas Savienībā

Latvijā šogad varētu būt viens no straujākajiem patēriņa cenu kāpumiem Eiropas Savienībā. Kā liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētā informācija, augustā patēriņa cenas Latvijā ir augušās par 3,2% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, savukārt salīdzinājumā ar jūliju patēriņa cenas Latvijā ir palielinājušās par 0,2%.

Lasīt vairāk...

Neesi bezatbildīgs: 10 vienkārši padomi bērnam droša mājokļa iekārtošanai

Asas stūra malas, nenosegtas kontaktligzdas, verdoša kafija uz galda malas, nepiestiprinātas mēbeles, medikamenti un ķīmiskas vielas viszemākajā plauktā vai sīki priekšmeti atrodas bērna acu augstumā? Šie un citi draudi, bērnam līdz viena gada vecumam var radīt veselībai bīstamas sekas – applaucējumus, apdegumus, saindēšanos, nosmakšanu un smagus sasitumus, tādēļ jāņem vērā 10 vienkārši padomi droša mājokļa iekārtošanai.

Lasīt vairāk...

Pētījums: 7 no 10 Latvijas iedzīvotājiem izjūt stresu

Mūsdienu straujais dzīves ritms, tehnoloģiju attīstība un tiekšanās pēc aizvien augstākiem profesionālajiem panākumiem rada spēcīgu emocionālo kairinājumu jeb stresu, kas var negatīvi ietekmēt cilvēka veselību un labsajūtu. “BENU Aptiekas” Veselības monitoringa rezultāti atklāj, ka 29% Latvijas iedzīvotāju regulāri izjūt stresu, 40% ar to saskaras dažkārt, 22% snieguši atbildi, ka stresu izjūt reti, savukārt 6% ar šādu problēmu nesaskaras.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.