Menu
 

Svētdiena, 08 Septembris 2019

Raidījums: Izmeklētājiem aizdomas, ka uz Krievijas robežas uzbūvētais žogs neatbilst līgumā paredzētajam

Iekšējās drošības biroja (IDB) sāktajā izmeklēšanā saistībā ar Latvijas austrumu robežas izbūvi izmeklētājus interesē uz Krievijas robežas uzbūvētais žogs, kas neatbilstot līgumā paredzētajam, kurā esot izmantoti lētāki materiāli un kas neesot nostiprināts atbilstoši projektam, taču par to maksātas līgumā paredzētās summas, vēsta TV3 raidījums "Nekā personīga", pieļaujot, ka izmeklētājiem ir aizdomas, ka pazuduši vairāki miljoni eiro.

Lasīt vairāk...

"Kodola" receptes: mafini, kūka un plātsmaize

Aizvadīta pirmā skolas nedēļa, un kāds brīvāks vakars jāatvēl interesantākiem gardumiem. Lūk, “Dobeles dzirnavnieks” sadarbībā ar kulinārijas aprakstnieci blogeri Betiju Kalēju piedāvā trīs viegli pagatavojamus našķus, kurus vislabāk papildināt ar sezonālajām dabas veltēm – āboliem, bumbieriem un plūmēm.

Lasīt vairāk...

Eiropas Sporta nedēļa sāksies 21. septembrī ar ainavisku pārgājienu pa Gaujas senleju

Ar plašu pasākumu programmu visā Latvijā no 23. līdz 30. septembrim jau piekto reizi notiks #BeActive Eiropas Sporta nedēļa. Šīs vairāk nekā 40 valstīs vienlaikus notiekošās sociālās kampaņas mērķis ir mainīt iedzīvotāju paradumus un neatkarīgi no vecuma, veselības iespējām, fiziskās sagatavotības vai prasmēm piesaistīt cilvēkus aktīvam dzīvesveidam. Vien 30 minūšu mērenas intensitātes fiziskā slodze piecas reizes nedēļā būtiski samazina saslimšanas risku ar daudzām, tajā skaitā sirds asinsvadu slimībām, rekomendācijās norāda Pasaules Veselības organizācija.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.