Menu
 

Pirmdiena, 03 Janvāris 2022

KNAB rosina apsūdzēt bijušos LDz valdes locekļus par 1,5 miljonu eiro zaudējumu radīšanu

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) pirmdien rosinājis prokuratūru sākt kriminālvajāšanu pret četriem bijušajiem VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) valdes locekļiem par iespējamu dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu mantkārīgā nolūkā, kas izraisījis smagas sekas - 1,5 miljonu eiro zaudējumus uzņēmumam, informēja KNAB.

Lasīt vairāk...

Mārtiņš Āboliņš: Latvijas rūpniecībā 2021. gads ir bijis veiksmīgs

Latvijas rūpniecībā 2021. gads ir bijis veiksmīgs un apstrādes rūpniecības sniegums ir ievērojami apsteidzis daudzas citas Latvijas ekonomikas nozares. Kā liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētā informācija, 2021. gada novembrī ražošanas apjomi Latvijas apstrādes rūpniecībā palielinājās par 1,9 % salīdzinājumā ar 2020. gada novembri, savukārt apgrozījums eiro izteiksmē pieauga par 21,2 %.

Lasīt vairāk...

Aktivizējušies krāpnieki, kas pieprasa naudu par uzlauzta "Instagram" konta atgūšanu

Aizvadīto nedēļu laikā pie “Drossinternets.lv” vērsušies vairāki iedzīvotāji, kuriem ir uzlauzts “Instagram” konts. Lai atgūtu pieeju sociālo mediju kontam, krāpnieki pieprasa naudu. Ņemot vērā, ka šādu gadījumu skaits gada nogalē būtiski pieauga, tie ir līdzīgi un var atkārtoties, “Drossinternets.lv” speciālisti ir sagatavojuši padomus, kā vislabāk rīkoties šādās situācijās.

Lasīt vairāk...

CSP: Novembrī rūpniecības produkcijas apjoms pieaudzis par 1,1 %

2021.gada novembrī, salīdzinot ar 2020. gada novembri, rūpniecības produkcijas apjoms pēc kalendāri koriģētiem datiem salīdzināmajās cenās pieaudzis par 1,1 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati. To ietekmēja ražošanas apjoma kāpums apstrādes rūpniecībā – par 1,9 % un ieguves rūpniecībā un karjeru izstrādē – par 2,3 %, bet kritums bija elektroenerģijas un gāzes apgādē – par 4,7 %.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.