Menu
 

Trešdiena, 02 Decembris 2020

Orbāns nosoda ungāru EP deputātu par Briseles "seksa ballīti"

Ungārijas premjerministrs Viktors Orbāns trešdien nosodīja Ungārijas valdošās nacionālkonservatīvās partijas "Fidesz" politiķi Jožefu Sājeru, kas nule kā nolicis Eiropas Parlamenta (EP) deputāta mandātu, gaismā nākot faktiem, ka viņš kopā ar vēl vismaz 20 cilvēkiem pagājušajā nedēļā piedalījies beļģu mediju par "seksa ballīti" un "geju orģiju" dēvētā pasākumā.

Lasīt vairāk...

Otrajā pārtikas paku izdalē Siguldā maltīte nodrošināta 185 bērniem un viņu ģimenēm

1.decembrī Siguldas novadā norisinājās otrā pārtikas paku izdale maznodrošinātām un daudzbērnu ģimenēm, kuru bērni mācās attālināti Siguldas novada skolās no 7. līdz 12. klasei. Pakas tika dalītas divos punktos – Siguldas Valsts ģimnāzijā un Siguldas novada Jaunrades centrā. Pēc novada pašvaldības informācijas, pārtikas pakas tika izdalītas 185 bērniem un viņu ģimenēm.

Lasīt vairāk...

Advents. Par un ap atnākšanu

Spriežot pēc mūsu ikdienu apņemošajām reklāmām un sabiedrības prakses, Advents ir laiks savlaicīgai Ziemsvētku dāvanu sapirkšanai. Cik tas atbilst Adventa (no latīņu adventus – ‘atnākšana’) būtībai – laikam četru nedēļu garumā, kad gaidām Kristus dzimšanas svētkus? Neizklausās, ka daudz. Kāpēc tā? Vai tas ir labi? Ko tad Adventā sagaidīt?

Lasīt vairāk...

Policija aizturējusi nelegālās televīzijas izplatītājus Rīgā un Pierīgā

Valsts policijas Kibernoziegumu apkarošanas nodaļa šā gada novembrī aizturēja trīs personu grupu, kas tiek turēta aizdomās par nelegālās televīzijas izplatīšanu. Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka šīs personas vismaz gadu līdz 1000 mājsaimniecību Rīgā un Pierīgā par atlīdzību nodrošināja piekļuvi televīzijas saturam, tostarp komerciāla rakstura televīzijas programmām bez retranslācijas atļaujas un blakustiesību subjektu licences. Šo noziedzīgo darbību rezultātā ir radīts būtisks kaitējums vismaz divu televīzijas programmu pārstāvjiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.