Menu
 

Pirmdiena, 17 Septembris 2018

Foto: "Jauno jātnieku skola" noslēdz 2018. gada sacensību sezonu

  • Publicēts Sports

15. un 16. septembrī “Jauno jātnieku skolas” sporta kompleksā bija dubultsvētki: noslēdzās “Jauno jātnieku skolas” turnīra 3. posms, ar kuru beidzās šī gada aktīvā sacensību sezona un kurā tika noskaidrots 2018. gada jātnieks, kas dosies ceļojumā ar “Vanilla Travel” uz Madridi; otrs nozīmīgs notikums – “Jauno jātnieku skolas” sporta centrā notika jaunā staļļa atklāšana, informē “Jauno jātnieku skolas” mediju pārstāve Inga Zālīte.

Lasīt vairāk...

Cekulē sākušās starptautiskās militārās mācības "Detonators 2018"

No 17. līdz 30. septembrim Cekulē norisinās starptautiskās militārās mācības "Detonators 2018", kuru laikā tiks veikta bijušo munīcijas noliktavu teritorijas Cekulē attīrīšana no sprādzienbīstamiem priekšmetiem. Mācību mērķis ir meklēt un neitralizēt nesprāgušo munīciju, kā arī veicināt savstarpējo sadarbību neitralizēšanas taktikā un procedūrās.

Lasīt vairāk...

LNSO jaunās sezonas atklāšanā – Vaska obojas koncerta pasaules pirmatskaņojums

5. oktobrī Lielajā ģildē ar Pētera Vaska ”Koncerta obojai un orķestrim” pasaules pirmatskaņojumu tiks atklāta Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra jaunā sezona. Solo spēlēs ”Berlīnes filharmoniķu” pirmā oboja Albrehts Maijers, bet pie diriģenta pults varēs redzēt LNSO māksliniecisko vadītāju un galveno diriģentu – Andri Pogu.

Lasīt vairāk...

Pagaidām nav novēroti aktīvi mēģinājumi no ārvalstīm ietekmēt Saeimas vēlēšanu rezultātus

Salīdzinot ar to, kādi mēģinājumi ietekmēt vēlēšanu rezultātus bijuši citās valstīs, Latvijā pagaidām aktīvi centieni ietekmēt 13. Saeimas vēlēšanu rezultātus nav novēroti, pirmdienas rītā intervijā Latvijas Radio sacīja Valsts kancelejas direktora vietnieks hibrīdapdraudējuma novēršanas jautājumos Kaspars Ozoliņš.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.