Menu
 

Svētdiena, 23 Oktobris 2022

Virslīgas spēlēs uzvaras svin "Ķekavas" un "SĀC" florbolisti

  • Publicēts Sports

Latvijas florbola virslīgas turnīrā vīriem uzvaru pār Latvijas vicečempioniem Kocēnu “Rubenes” florbolistiem izcīnīja “Ķekavas” komanda. Mājas spēlē trešās trešdaļas vidū ķekavieši vēl bija iedzinējos 3:4, taču tad sešarpus minūšu laikā iemeta trīs vārtus un svinēja uzvaru 6:4. Divreiz precīzs bija Toms Ķeirāns.

Lasīt vairāk...

Kinoloģes trīs padomi, kā sagatavoties ceļojumam ar suni

Suņu īpašnieki zina, cik emocionāli grūti ir plānot ceļojumu, zinot, ka mājās jāatstāj savs četrkājainais draugs. Kā rezultātā atvaļinājums var pārvērsties par pārdzīvojumu, gan dzīvniekam, gan īpašniekam. Tādēļ kinoloģe Diāna Kontakeviča dalās padomos, kā saplānot kopīgu ceļojumu ar savu ģimenes mīluli tā, lai to izbauda kā saimnieks, tā suns.

Lasīt vairāk...

Apdrošinātājs aicina sagatavot jumtu ziemas sezonai

Pirms spēcīgajām rudens lietavām vai pirmā sniega, ir pēdējais brīdis pārbaudīt, vai mājas jumts ir gatavs ziemas sezonai. Pat nelieli jumta bojājumi pakļauti lielam mitrumam un smagai sniega segai var kļūt par nopietnu problēmu mājas īpašniekiem, turklāt novājināta jumta konstrukcija ir pakļauta lielākam riskam, ka vētras laikā jumts var tikt norauts vai bojāts.

Lasīt vairāk...

Kā kontrolēt taukainu ādu?

Starojoša sejas āda ir ikvienas sievietes sapnis, tāpēc nereti pie pirmā liekā spīduma un taukainuma tiek pielietotas abrazīvas un ādu sausinošas metodes. Biežāk tās pielieto taukainas un kombinētas sejas ādas īpašnieces. Izmantojot šādu pieeju, īslaicīgi tiek panākts matētas ādas izskats, un organisms, saprotot, ka tiek zaudēts ādai nepieciešamais mitrums, saražo papildu sebumu ādas aizsardzībai. Tātad, ar ātru ādas spīdīguma mazināšanu tiek veicināta organisma pretreakcija. Kā saglabāt līdzsvaru un kontrolēt taukainību sejas ādā, vienlaikus nodrošinot starojošas sejas ādas izskatu?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.