Menu
 

Ceturtdiena, 30 Augusts 2018

Stopiņu novadā atvērts "IKEA" veikals

30.augustā Zviedrijas mājokļa labiekārtošanas preču tirgotājs "IKEA" Stopiņu novada Dreiliņos atvēris savu pirmo veikalu Latvijā. Šis ir lielākais "IKEA" veikals Baltijas valstīs, un piedāvājumā būs vairāk nekā 8000 dažādu mājokļa labiekārtošanas preču zem viena jumta, turklāt gandrīz 3000 preču cena būs zemāka par 10 eiro.

Lasīt vairāk...

Receptes rudenīgam piknikam

Karsto un tveicīgo laiku nomainījusi rudenīga veldze, tāpēc atkal ir īstais laiks atpūtu pludmalē aizstāt ar citu Latvijas vietu apskati, doties dabā un baudīt ne vien mūsu zemes skaistumu, bet arī kādu stiprinošu piknika maltīti.

Lasīt vairāk...

VARAM aicina Jūrmalas pašvaldību pārskatīt kapsētas izveidei izvēlētās vietas atbilstību prasībām

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) parlamentārais sekretārs Jānis Eglīts vērsies pie Jūrmalas pašvaldības domes un pilsētas pašvaldības iestādes “Jūrmalas kapi” ar aicinājumu izvērtēt pašvaldības ieceri veikt detālplānojuma izstrādi zemesgabalam “Krastciems 0501”, kur paredzēta kapsētu teritorijas un ar to saistītu ceremoniālo ēku un krematoriju apbūve.

Lasīt vairāk...

Karikatūra. Ārzona muldēšanai

Pirms nedēļas Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesa no apcietinājuma atbrīvoja šovinistisko histēriķi, visdažādāko šlaku “tiesību” aizstāvētāju un visbezprincipiālāko naudas pretī ņēmēju Aleksandru Gapoņenko.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.