Menu
 

Trešdiena, 14 Oktobris 2020

IZM: Individuālo sporta veidu sportisti var turpināt individuāli trenēties, bet sacensības uz trim nedēļām ir aizliegtas

  • Publicēts Sports

Individuālo sporta veidu sportisti var turpināt individuāli trenēties ārtelpās vai apmeklēt treniņus iekštelpās, ievērojot visus nosacījumus, bet sacensības uz trim nedēļām ir aizliegtas, trešdien preses konferencē akcentēja Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Valsts sekretāra vietnieks un Sporta departamenta direktors Edgars Severs.

Lasīt vairāk...

Siguldas novada pašvaldības speciālisti klientus apkalpos pēc iepriekšēja pieraksta un ar sejas aizsargmaskām

Ņemot vērā valdībā pieņemtos lēmumus vīrusa Covid-19 ierobežošanā, turpmāk pie Siguldas novada pašvaldības speciālistiem apmeklējums notiek pēc iepriekšēja pieraksta un ar sejas aizsargmaskām. Tāpat veikti piesardzības pasākumi pašvaldības klientu apkalpošanas vietās, Sociālajā dienestā, Bāriņtiesā, kā arī Siguldas novada Būvvaldē.

Lasīt vairāk...

Līdz 12. novembrim aicina balsot par ģimenei draudzīgāko pašvaldību

Sācies iedzīvotāju balsojums Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) rīkotajā konkursā “Ģimenei draudzīga pašvaldība”, lai noteiktu un apbalvotu tās Latvijas pašvaldības, kas šogad sniegušas lielāko atbalstu ģimenēm ar bērniem un piemērotas vides nodrošināšanai. Ikviens iedzīvotājs līdz 12. novembrim aicināts iepazīties ar pašvaldībās paveikto un izteikt savu viedokli www.vietagimenei.lv.

Lasīt vairāk...

Pandēmijas dēļ šovasar atvaļinājumus izmantojuši par 16% mazāk strādājošo

Pasauli skārusī Covid-19 pandēmija ne vien mainījusi strādāšanas paradumus un likusi atcelt ceļojumu plānus, bet arī ietekmējusi darbinieku vēlmi doties atvaļinājumā. Tradicionāli "karstākajā" vasaras atvaļinājumu periodā – jūlijā – šogad atpūsties devās gandrīz par piektdaļu mazāk strādājošo nekā pērn, liecina grāmatvedības un biznesa vadības sistēmas "Tildes Jumis" veiktās aptaujas dati. Toties šopavasar ievērojami pieaudzis bezalgas atvaļinājumu un dīkstāves gadījumu apjoms.

Lasīt vairāk...

Babītes novada domes priekšsēdētājs Osītis pievienojies partijai "Latvijas attīstībai"

Babītes novada domes priekšsēdētājs Aivars Osītis un Babītes novada domes deputāti Ilze Bērziņa, Jānis Kazaks un Kristaps Vilciņš oktobra vidū partijai pievienojušies partijai "Latvijas attīstībai" (LA), informēja LA pārstāve Annemarija Sofija Rukšāne. Visi četri domes deputāti 2017.gadā Babītes novada domē tika ievēlēti no Latvijas Reģionu apvienības saraksta.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.