Menu
 

Ceturtdiena, 14 Janvāris 2021

Ziemas pastaigā aicina iepazīt Jūrmalu

Laikā, kad kultūrvietas klātienes apmeklējumam ir slēgtas, Jūrmala aicina pavadīt laiku svaigā gaisā un doties ziemas pastaigās kūrortpilsētā – izstaigāt piesnigušās dabas takas, izbaudīt Jūrmalai raksturīgo arhitektūru, vēstures un mākslas objektus āra telpā. Aktīvākai atpūtai – iemēģināt distanču slēpošanu pludmalē.

Lasīt vairāk...

Interesanti veidi, kā īstenot šī gada apņemšanās ārkārtējās situācijas laikā

Pandēmija viennozīmīgi ir ieviesusi korekcijas mūsu dzīvē, izmainot ikdienas paradumus. Ir svarīgi uz lietām skatīties pozitīvi, jo tas, cik mierīga būs tava diena, lielā mērā ir atkarīga no paša cilvēka – kā uztvert notikumus un kā uz tiem reaģēt. Šajā laikā mums ir iespēja ne tikai pierast pie jaunās dienas kārtības, bet arī ieviest jaunus paradumus, uzlabojot gan garīgo, gan fizisko veselību.

Lasīt vairāk...

Izlaidīs Latvijas Republikas atzīšanas "de iure" 100. gadadienai veltītu monētu

20.janvārī Latvijas Banka izlaidīs 2 eiro piemiņas monētu, kas veltīta Latvijas Republikas atzīšanas “de iure” 100. gadadienai. Monētas iegāde būs iespējama tikai interneta vietnē e-monetas.lv no 20. janvāra plkst. 12.00. Iegādei jaunās piemiņas monētas būs pieejamas tikai suvenīriesaiņojumā un apgrozības monētu komplektos, norāda Latvijas Bankas preses dienests.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.