Menu
 

Piektdiena, 14 Septembris 2018

Miljoniem cilvēku 150 valstīs, arī Latvijā, sestdien iesaistīsies pēc Igaunijas iniciatīvas rīkotajā "Pasaules talkā"

Miljoniem cilvēku 150 valstīs, tostarp Latvijā, sestdien iesaistīsies pēc Igaunijas iniciatīvas rīkotajā "Pasaules talkā", lai kopīgi spertu soli tīrākas pasaules virzienā un pievērstu uzmanību globālajai atkritumu problēmai. Talka iecerēta kā Igaunijas lielākā dāvana pasaulei valsts simtgadē. Vienlaikus tā kļūs arī par vērienīgāko kopīgo dabas sakopšanas talku pasaules vēsturē.

Lasīt vairāk...

Oficiāli sadalīts Valērija Maligina mantojums

Zāļu ražotāja "Olainfarm" bijušā īpašnieka Valērija Maligina meitas Irina Maligina, Nika Saveļjeva un Anna Emīlija Maligina saņēmušas mantojuma apliecības, tādējādi mantojums ir oficiāli sadalīts, aģentūrai LETA sacīja "Olainfarm" padomes priekšsēdētājs Pāvels Rebenoks.

Lasīt vairāk...

Kas lācītim vēderā. Kofera ceļš jeb Kas notiek lidostas aizkulisēs

Ja pirms pāris mēnešiem, atgriežoties no ceļojuma, man lidostā "Rīga" nebūtu nācies gaidīt bagāžu vismaz 40 minūtes, es laikam nebūtu aizdomājusies par to, kā dzīve rit lidostas "aizkulisēs" – pasažieriem neredzamajā daļā. Taču patiesībā tā ir vesela pasaule, kuru visnotaļ precīzi savā romānā "Lidosta" 1968. gadā aprakstījis amerikāņu rakstnieks Artūrs Heilijs.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.