Menu
 

Pirmdiena, 10 Septembris 2018

Patēriņa cenas augustā Latvijā samazinājušās par 0,1%; gada inflācija sasniegusi 2,8%

Latvijā šogad augustā salīdzinājumā ar jūliju patēriņa cenas samazinājušās par 0,1%, bet gada inflācija – šogad augustā salīdzinājumā ar 2017. gada augustu – sasniegusi 2,8%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati. Savukārt 12 mēnešu vidējais patēriņa cenu līmenis, salīdzinot ar iepriekšējiem 12 mēnešiem, augustā audzis par 2,4%.

Lasīt vairāk...

Latvijas motosportisti Eiropas Nāciju kausā pirmo reizi izcīna septīto vietu

  • Publicēts Sports

Braucot uz 2018. gada Eiropas Nāciju kausa izcīņu motokrosā Polijas pilsētā Gdaņskā, Latvijas jauniešu izlasei mērķis bija uzlabot pagājušā gada sasniegumu – 8. vietu. Mērķis ir sasniegts – 7. vieta, kas ir līdz šim labākais Latvijas izlases sniegums šajās sacensībās. Lietuva un Igaunija nemaz nepiedalījās, uzvara itāļiem, otrie – franči, bet trešajā vietā – Norvēģijas izlase.

Lasīt vairāk...

Ar vērienīgām sacensībām Latvijas BMX saime atzīmē 30 gadu jubileju; augstas vietas arī mārupiešiem

  • Publicēts Sports

Sestdien Jelgavā esošajā Zemgales Olimpiskā centra trasē ar svētku sacensībām tika svinēta Latvijas BMX 30 gadu jubileja. Īpaši lielu interesi izpelnījās retro klašu braucēji, starp kuriem bija arī vīri, kuri piedalījušies pirmajās Latvijas BMX sacensībās. Daudzas augstas vietas sacensībās izcīnījuši mārupieši.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.