Menu
 

Pirmdiena, 16 Decembris 2019

Ādaži – "Ģimenei draudzīgākā pašvaldība 2019" Rīgas plānošanas reģionā

Noslēdzies Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) un Valsts reģionālās attīstības aģentūras rīkotais konkurss “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība 2019”.  Pirmdien svinīgā pasākumā Latvijas Mākslas akadēmijā paziņoti konkursa rezultāti. Galveno balvu un titulu “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība Latvijā 2019” ieguvusi Līvānu novada pašvaldība, savukārt titulu “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība 2019”  Rīgas plānošanas reģionu pašvaldību grupā un naudas balvu 15 000 eiro ieguva Ādažu novada pašvaldība.

Lasīt vairāk...

"Dvēseļu putenis" uzstāda jaunu pašmāju kino rekordu – 208 000 skatītāju piecu nedēļu laikā

Kā informē filmas veidotāji un tās izplatītāji Latvijā “Uz kino” un “Kinopunkts”, režisora Dzintara Dreiberga filma “Dvēseļu putenis” piecu nedēļu laikā ne vien pārspējusi visus līdzšinējos pašmāju kino skatīšanās rekordus atjaunotās Latvijas vēsturē, bet kļuvusi arī par visu laiku pieprasītāko un skatītāko filmu Latvijas kinoteātros.

Lasīt vairāk...

Novembrī "Olainfarm" grupas apgrozījums palielinājies par 14%, apgrozījums visam gadam pārsniegs prognozēto

AS “Olainfarm” provizoriskie dati par konsolidēto apgrozījumu šī gada novembrī uzrāda 14% pieaugumu salīdzinoši ar iepriekšēja gada novembri, un sastādīja 12,4 miljonus eiro. Savukārt konsolidētie rezultāti par vienpadsmit mēnešiem norāda uz apgrozījumu 131,2 miljonu eiro apmērā, kas ir 17% palielinājums pret tādu pašu periodu pagājušajā gadā.

Lasīt vairāk...

Noskaidroti Mārupes skaistākie dārzi

Konkursa “Mārupes novada daiļdārzs 2019” komisija vasarā apbraukāja visus dārzus, vērtēja augu stādījumu kompozīcijas risinājumus, estētisko noformējumu, mazās dārza arhitektūras formas, īpašuma kopšanas kvalitāti, augu veselīgumu, oriģinalitāti jeb īpašuma savdabīgumu, kādas īpašas pazīmes vai atšķirības, kā arī pašu ieguldījumu un dārza kopiespaidu.

Lasīt vairāk...

Prognoze – par 5°C siltāks klimats (1.daļa)

  • Publicēts Vide

Šā gada jūlijā Ministru kabinets apstiprināja Latvijas pielāgošanās klimata pārmaiņām plānu laika posmam līdz 2030. gadam. Plānā paredzēti 89 veicamie pasākumi, kas skar cilvēku veselību un dzīvību, tautsaimniecības, infrastruktūras un apbūves pielāgošanu klimata pārmaiņām, dabas un kultūrvēsturisko vērtību pasargāšanu, zinātniskās informācijas vākšanu un integrēšanu nozares politikās un teritoriju plānošanā.

Lasīt vairāk...

Siguldas novada pašvaldība saņēmusi VARAM atzinību par digitālajiem risinājumiem ikdienas darbā

Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics Latvijas E-indeksa 2019. gada rezultātu paziņošanas pasākumā saņēma Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) atzinību par visaugstāko rezultātu E-indeksā sasniegšanu pašvaldību, reģionālās nozīmes attīstības centru grupā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.