Menu
 

Sestdiena, 19 Marts 2022

VDD sācis septiņus kriminālprocesus saistībā ar Krievijas bruņoto spēku Ukrainā veikto noziegumu slavināšanu

Kopš Krievijas Federācijas bruņoto spēku iebrukuma Ukrainā Valsts drošības dienests (VDD) kopumā sācis septiņus kriminālprocesus saistībā ar Krievijas veikto noziegumu slavināšanu un attaisnošanu, naida izraisīšanu pret Ukrainas iedzīvotājiem, kā arī Krievijas bruņoto spēku īstenotajiem noziegumiem Ukrainā, informēja VDD.

Lasīt vairāk...

Aizsmakusi balss – iemesli, ieteikumi un ārstēšana

Laikā, kad gaisā jau jūtam tuvojamies pavasari un saule spīd arvien spožāk, tā vien gribas atstāt cepures un šalles mājās, atpogāt jaku vai mēteli un ļauties pavasara dvesmām. Tomēr, kamēr laika apstākļi ir mainīgi un joprojām izplatīti ir vīrusi, nedrīkstam būt pārgalvīgi, jo tas var veicināt balss aizsmakumu un balsenes iekaisumu.

Lasīt vairāk...

Kāpēc māla apmetums uzlabo mājokļa veselību?

Pieaugot energoresursu cenām, ēkas tiek celtas aizvien blīvākas. Tā kā blīvo konstrukciju dēļ telpā praktiski vairs nenotiek gaisa apmaiņa, tad telpā var uzkrāties mitrums un palielināties gaisa piesārņojums. Kvalitatīva un veselīga gaisa nodrošināšanai aizvien lielāka nozīme ir konstrukcijas materiāliem, kas spēj novērst lielas mitruma svārstības un absorbēt kaitīgās vielas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.