Menu
 

Sestdiena, 18 maijs 2019

Austrijas vicekanclers demisionē

Pēc atklātībā nonākušā videoieraksta, kurā viņš šķietami piedāvā piekļuvi valsts iepirkumiem apmaiņā pret politisku atbalstu, Austrijas vicekanclers Heincs Kristiāns Štrahe sestdien paziņojis par savu atkāpšanos.

Lasīt vairāk...

Apkopos Pierīgas zvejnieku stāstus

Publisko un privāto partnerattiecību biedrība “Sernikon” (Carnikavas un Saulkrastu novads) un biedrība “Jūrkante” 13. maijā Carnikavas novada Lilastes “Medzābakos” rīkoja semināru “Vidzemes piekrastes zvejas tradīcijas un nemateriālā kultūras mantojuma saglabāšana un popularizēšana”.

Lasīt vairāk...

Desmit ieteikumi, kā sagatavot telefonu ceļojumam

Viedtālrunis ir kļuvis par neiztrūkstošu ceļojuma sabiedroto, kas palīdz veikt daudzas ceļotājam nepieciešamas darbības – orientēties svešā vietā, veikt rezervācijas un maksājumus, iemūžināt krāšņākos piedzīvojumus vai apgaismot ceļu. Plānojot atvaļinājumu, vērts pārdomāt ne tikai ceļa somas saturu, bet sagatavot ceļojumam arī savu viedtālruni.

Lasīt vairāk...

Šogad Muzeju naktī piedalīsies 190 muzeji un sabiedriskās dzīves veidotāji visā Latvijā

Piedāvājot daudzveidīgas norises, rekordliels iestāžu skaits – 190 Latvijas muzeji un citas sabiedrisko dzīvi veidojošas organizācijas – 18. maijā bez maksas uzņems apmeklētājus Muzeju naktī. Šogad nakts pasākumi Latvijas muzejos notiks jau 15. reizi, informē Kultūras ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Lita Kokale.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.