Menu
 

Piektdiena, 03 maijs 2019

Veselības augi tavai mājas aptieciņai

No 10. līdz 12. maijam Ķīpsalā notiks starptautiskā dārzkopības izstāde “Dārzs un dzīvesstils 2019”, kur speciālisti vairākos semināros dalīsies zināšanās par dažādu šķirņu augu audzēšanu. Pieredzējusī ārstniecības un veselības augu pazinēja, Artūra Sildes Dārzkopības entuziastu kluba “Tomāts” priekšsēdētāja Sarma Žarčinska 10. maijā izstādē “Dārzs un dzīvesstils 2019” vadīs divus seminārus par veselības augiem, to audzēšanu un izmantošanu.

Lasīt vairāk...

Pūce grasās apturēt arī Jelgavas novada lēmumu aptaujāt iedzīvotājus par teritoriālo reformu, bet pret Ikšķili vērsies policijā

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP) gatavojas apturētu arī Jelgavas novada domes lēmumu rīkot iedzīvotāju aptauju par administratīvi teritoriālo reformu, savukārt saistībā ar Ikšķiles novada domes rīcību, ignorējot ministra rīkojumu, vērsies policijā, piektdien žurnālistiem atklāja Pūce.

Lasīt vairāk...

Carnikavā konceptuāli atbalsta iedzīvotāju aptaujas rīkošanu par novada iespējamo pievienošanu citu novadu administratīvajām teritorijām

Carnikavas novada pašvaldības deputāti apvienotās komitejas sēdē ar balsu vairākumu atbalstīja lēmumu organizēt novada iedzīvotāju aptauju par Carnikavas novada iespējamo pievienošanu citu novadu administratīvajai teritorijai un virzīt šo jautājumu apstiprināšanai domes ārkārtas sēdē 7. maijā.

Lasīt vairāk...

Sāpju ABC. Kas ir sāpes un kā ar tām cīnīties?

Ikdienā, sāpot galvai, mugurai vai zobiem, glābiņu bieži vien meklējam pretsāpju medikamentos. Iedzeram tableti, sāpes rimstas, un varam turpināt veikt ikdienas darbus bez raizēm par sliktu pašsajūtu. Taču, ja sāpes nerimstas un ilgst vairākas nedēļas, tad tas ir signāls, kas brīdina par traucējumiem organismā, kurus vajadzētu nevis ignorēt, bet gan noskaidrot un novērst to cēloni.

Lasīt vairāk...

Ikšķiles novada uzņēmēju biedrība rīkos piketu pie VARAM

Ikšķiles novada uzņēmēju biedrība 8.maijā no plkst.10.00 rīkos piketu pie Vides un reģionālās attīstības ministrijas. Ar piedalīšanos piketā uzņēmēji aicina paust savu viedokli par administratīvi teritoriālo reformu visas Latvijas un Ikšķiles novada kontekstā, nepieļaujot ministrijas liegumu novadiem rīkot aptauju par šo jautājumu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.