Menu
 

Sestdiena, 15 Septembris 2018

Foto: Atklāts Siguldas novada kultūras centrs "Siguldas devons"

Ar stāstu par devona laikmetu un multimākslinieka Arta Dzērves videoprojekcijām, kas atdzīvināja ēkas sienas, kā arī grupas "Tautumeitas" un "DaGamba" koncertu 14. septembrī atklāts kultūras centrs "Siguldas devons". Ēka nosaukta par godu periodam, kas Gaujas smilšakmens slāņos ierakstījis maģisku kodu no laika, kad Siguldas apkaimi klāja ūdeņi.

Lasīt vairāk...

Atklāta dalībnieku reģistrācija Jūrmalas MTB velomaratonam

  • Publicēts Sports

6. oktobrī, riteņbraukšanas sezonu noslēdzot, Majoru pludmalē norisināsies ikgadējais Jūrmalas MTB velomaratons, kurā aicināti piedalīties kā profesionāli riteņbraucēji, tā visi šī sporta veida entuziasti, tostarp arī ģimenes ar bērniem no Pierīgas un citiem Latvijas reģioniem. Ikvienam sacensību dalībniekam tā būs iespēja pārbaudīt spēkus kādā no četrām velodistancēm, sacenšoties par vērtīgām balvām un pavadot rudenīgo sestdienu sportiski uzlādējošā gaisotnē.

Lasīt vairāk...

Ko vecākiem nevajadzētu darīt sociālajos tīklos

Vairums Latvijas iedzīvotāju priecājas, ka viņu vecāki vai vecvecāki ir sociālajos tīklos, tomēr ir situācijas, kad vecāku uzvedība bērniem var sagādāt neērtus brīžus, liecina mobilo sakaru operatora "Tele 2" un pētījumu aģentūras "Norstat" augusta beigās veiktā aptauja. Arī puse vecāku atzīst, ka ir domājuši, vai viņu uzvedība sociālajos tīklos bērniem varētu radīt nepatīkamas emocijas vai situācijas.

Lasīt vairāk...

Zelta rudens tumšā puse: kā cīnīties ar stresu

Līdz ar krāšņajām rudens lapām, gardajām dabas veltēm un sabiedriskās dzīves sezonas atsākšanos mums neizbēgami jāsastopas arī ar aizvien vēsākiem rītiem, tumšākiem vakariem un drēgnākiem laikapstākļiem. Daudziem cilvēkiem papildus slodzei darbā un mācībās tas rada pastiprinātu stresu. Kā izvairīties no stresa un ko darīt, lai to mazinātu?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.