Menu
 

Trešdiena, 19 Septembris 2018

Foto: Lēdurgas dendroparkā dažādās aktivitātēs iepazīst tā augu daudzveidību

Pagājušās nedēļas nogalē, svinot 45 gadu pastāvēšanas jubileju, Lēdurgas dendroparks pulcināja apmeklētājus no malu malām pasākumā "Izzini dabu Lēdurgas dendroparkā”, kura laikā tika dota iespēja ne tikai iepazīt šī parka koku un augu daudzveidību, bet arī izzināt dažādus procesus, kas saistīti ar dabu, tās unikalitāti, saudzēšanu, un gūt prieku dažādās aktivitātēs.

Lasīt vairāk...

Izglītībai veltītā konferencē Ulbrokā tiksies nozares speciālisti no visas Latvijas

27. septembrī Ulbrokas vidusskolā norisināsies jau otrā konference "Izglītības skola 2018”, kuras temats ir "Mācību procesa organizācija vispārējās izglītības iestādē sociālās integrācijas aspektā". Tajā piedalīsies nozares speciālisti no visas Latvijas, tostarp no Inčukalna, Ikšķiles, Mārupes, Jūrmalas, Olaines un Ķekavas.

Lasīt vairāk...

Gaujas Nacionālā parka jubilejas atzīmēšana turpināsies ar izzinošu konferenci Siguldā

Turpinot Gaujas Nacionālā parka 45 gadu jubilejas atzīmēšanu, Dabas aizsardzības pārvalde ceturtdien, 27. septembrī, aicina uz izzinošu un aizraujošu konferenci Siguldā “Gaujas nacionālais parks – Daba, Cilvēks, Atspulgi”, kurā pulcēsies gan dabas saglabāšanas nozares pārstāvji, gan uzņēmēji un pašvaldību pārstāvji.

Lasīt vairāk...

Ādažos militāro karjeru sāk 65 profesionālajā dienestā pieņemtie karavīri

19. septembrī 65 karavīri, kuri sekmīgi pabeiguši Rekrutēšanas un atlases centra veikto atlasi, sāk dienestu Nacionālajos bruņotajos spēkos, aģentūru LETA informēja Aizardzības ministrijā. Līdz šim dienestam bruņoto spēku vienībās un studijām Latvijas Nacionālajā aizsardzības akadēmijā pieņemti jau vairāk nekā 440 karavīri.

Lasīt vairāk...

Nacionālajā bibliotēkā izskanēs Ineses Zanderes jubilejas koncerts

Valsts akadēmiskais koris “Latvija”, aktieri Guna Zariņa un Kaspars Znotiņš un diriģents Māris Sirmais aicina klausītājus apmeklēt koncertu “Uz Rīgu peld mana debesu Dole”, kurā tiks atzīmēta Ineses Zanderes jubileja. Koncertā skanēs jau zināmas dažādu komponistu dziesmas ar Ineses Zanderes dzeju, kā arī pirmatskaņojumi un vēl nepublicētas dzejas lasījumi.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.