Menu
 

Svētdiena, 17 Jūlijs 2022

Siguldā notiks pasākums "Plikie lec par brīvu"

Pēc vairāku gadu pārtraukuma 22.jūlijā Siguldā norisināsies pasākums "Plikie lec par brīvu", kur ikvienam interesantam ir iespēja iepriekš piesakoties un uzvarot atlasē izlēkt ar gumiju no Siguldas vagoniņa par brīvu ar noteikumu, ja to dara pliks, informēja SIA "Sigulda Adventures" pārstāvji.

Lasīt vairāk...

Sējas skolai – 100!

Pagājis jau gadsimts, kopš Sējas un tuvākās apkaimes bērniem pagasta valde ir atvērusi skolu, pieaicinot prasmīgus un gudrus skolotājus. Patiesībā Sējas skola ir daudz vecāka par šiem 100 gadiem, jo uz jauno skolu pārnāca mācīties un skolas gaitas turpināja bērni no četrām mazākām skoliņām tagadējā Sējas pagastā. Arī jaunuzceltās lielās skolas vietā bijusi Sējas Vēžu skola, bet pirms tam bērni mācīti vairākās mājās, kā arī Sējas muižas pilī un kalpu mājā.

Lasīt vairāk...

"Latio": Strauji pieaudzis pieprasījums energoefektīvu mājokļu segmentā

Straujais energoresursu sadārdzinājums, neziņa un neprognozējamība par turpmāko Latvijas nekustamo īpašumu tirgū radījusi nepieredzēti augstu pieprasījumu energoefektīvu mājokļu segmentā. Tomēr šādu īpašumu Latvijā ir ļoti maz, un potenciālie pircēji ir spiesti izvēlēties mājokļus, kas daļēji vai pat pilnībā neatbilst viņu ekspektācijām. Lai veicinātu pircēju iespējas iegūt objektīvus datus par indikatīvajām īpašumu apkures izmaksām, uzņēmums “Latio” izstrādājis mājokļu Siltumenerģijas aprēķinu kalkulatoru.

Lasīt vairāk...

"Citadele": Dubultojies pieprasījums pēc kredīta mājokļa uzlabošanai

Salīdzinot gada pirmo ceturksni ar otro, redzams, ka sabiedrības interese par sava mājokļa uzlabošanu, finansējot darbus ar patēriņa kredītu, ir būtiski pieaugusi. Patēriņa kredītu pieteikumu skaits ar mērķi labiekārtot mājokli vai padarīt to energoefektīvu Latvijā pieaudzis par 130 %, liecina bankas “Citadele” dati par patēriņa kredīta tendencēm šī gada otrajā ceturksnī.

Lasīt vairāk...

Uzmanies no ādas apdegumiem un kukaiņu kodumiem!

Kad varam baudīt vasaru un atpūsties, kad piekrastes smiltis vilināt vilina, lai pilnvērtīgu prieku nesabojātu, der uzmanīties no ādas apdegumiem un kukaiņu kodumiem. Lai gan ādas apdegums var sagādāt vairāk raižu, nekā, piemēram, odu kodumi, noteikti vajadzētu parūpēties gan par vienas, gan otras situācijas nepieļaušanu, bet, ja tomēr tas ir atgadījies, zināt, ka rīkoties.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.