Menu
 

Sestdiena, 15 Februāris 2020

Dārza darbi ziemā – kā jums var noderēt motorzāģis un zaru smalcinātājs?

Šajā izaicinājumiem bagātajā laikā ikviens ir aicināts vairāk laika pavadīt savās mājās un dārzos, mazāk – publiskās vietās un ceļojot. Tieši tādēļ ir īstais laiks palūkot, kādas dārza tehnikas vienības var noderēt dažādu darbu veikšanā un kādiem darbiem ziemā noder motorzāģi un zaru smalcinātāji. Lasi tālāk un sagatavojies dārza darbiem jau tagad!

Lasīt vairāk...

Bordāns: Grūti noticēt, ka tiesībsargājošās iestādes ir darījušas visu iespējamo Misānes pārņemšanai

Tieslietu ministrija (TM) ir sniegusi visu iespējamo atbalstu Dānijā aizturētās Latvijas pilsones Kristīnes Misānes lietā, taču tā nevar ietekmēt tiesībsargājošās iestādes un ir grūti noticēt, ka tās ir darījušas visu iespējamo, lai pārņemtu Misāni, ar sava preses sekretāra starpniecību pavēstīja tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP).

Lasīt vairāk...

Rituāli pašsajūtas un veselības uzlabošanai

Mūsdienu dzīvesveida iespaidā cilvēki bieži vien aizmirst parūpēties par sevi – kāds darbs vienmēr ir steidzamāks vai svarīgākas ir rūpes par līdzcilvēkiem. Taču rūpes par sevi ir nozīmīgas ne tikai paša labsajūtas nodrošināšanai – tās ir arī labas veselības pamatā. Kā ikdienas steigā atrast laiku sev, lai justos labi gan garīgi, gan fiziski?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.