Menu
 

Trešdiena, 02 Jūnijs 2021

Investējot divus miljonus eiro, Sauriešos atklāts "Domenikss" kravas automobiļu tirdzniecības un servisa centrs

"Daimler Truck AG" ģenerālpārstāvis Latvijā SIA "Domenikss" Stopiņu novada Sauriešos atklājis lielāko un modernāko kravas automobiļu tirdzniecības un servisa centru Latvijā. Līdz ar jaunā centra atvēršanu Pierīgā SIA "Domenikss" plāno kāpināt pārdoto kravas automobiļu apjomu, kā arī līdz 2025.gadam par 300% palielināt servisa darbu apjomu kravas automašīnu un autobusu segmentā. Kā informēja "Domenikss", centra izveidē investēti ap diviem miljoniem eiro.

Lasīt vairāk...

Ieva Biteniece: Katru dienu ko jaunu

Būt mūžīgā skrējienā, vienmēr mācīties ko jaunu. Tomēr katram no mums dzīvē pienāk mirklis, kad nepieciešams apstāties. Palūkoties sev apkārt un ieraudzīt tās lietas un tos cilvēkus, kuri ir patiesi svarīgi. Stāstu sērija “Ievērojami cilvēki Pierīgā” šajā reizē iepazīstinās ar horeogrāfi, režisori un uzņēmēju Ievu Bitenieci. “Rīgas Apriņķa Avīze” sazinājās ar Ievu, lai vairāk parunātu par viņas mājām Berģos, dzīvi Losandželosā un daudz ko citu.

Lasīt vairāk...

"Lāči" ierīko putnu vērošanas torni dabas mīļotājiem

No pagājušās nedēļas apmeklētājiem pieejamas ir maizes ceptuves "Lāči" teritorijā ierīkotais putnu vērošanas tornis, uz kuru ved īpaši izveidota pastaigas taka. No deviņus metrus augstā torņa ir iespējams ar tālskati vērot apkārtnē dzīvojošos putnus, jo Babītes ezera teritorija ir nozīmīga putnu barošanās un ligzdošanas vieta, norādīja uzņēmumā.

Lasīt vairāk...

"Rihards Lībietis Orchestra" izdod albumu "Willful Blindness" un publicē jaunu videoklipu

Klajā nācis grupas “Rihards Lībietis Orchestra” ceturtais oriģinālmūzikas albums “Willful Blindness” jeb “Apzināts aklums”. Līdz ar to publicēts arī albuma trešā singla “Doublethink” videoklips, kura režisore ir Laima Jaunā. “Willful Blindness” atvēršanas svētki notika īpašā grupas tiešraides koncertā, kas pulcēja grupas draugus un mūzikas cienītājus, ar kuru atbalstu kopfinansēšanas kampaņas laikā platformā “Projektu Banka” tika iegūti trūkstošie līdzekļi albuma izdošanai.

Lasīt vairāk...

Eva Lūse. Liekulības tirgus

Mūsu lasītājs Vilnis, kurš sevi dēvē par TV skatītāju ar stāžu, redakcijai atsūtīja televīzijas kanālu programmās dažos mēnešos iekļauto filmu par slepkavībām kopsavilkumu. Viņš saskaitījis kopumā divdesmit piecas filmas un pat raidījumus, ko skatītājiem piedāvājuši gan komerciālās, gan sabiedriskās televīzijas kanāli! Lūk, to saraksts:

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.