Menu
 

Svētdiena, 07 Augusts 2022

"Super Nova" uzvar čempionus un panāk tuvākos konkurentus, "Auda" zaudē Liepājā (papildināta)

  • Publicēts Sports

Nespējuši izcīnīt nevienu uzvaru sezonas pirmajā 21 spēlēs, sporta kluba “Super Nova”/Salaspils futbolisti svētdien tikuši pie trešā panākuma pēc kārtas un panākuši tuvākos konkurentus turnīra tabulas lejasgalā. Zaudējumu Latvijas virslīgas 24.kārtas spēlē viesos pret FK “Liepāja” piedzīvoja Ķekavas “Auda”, arī zemākajās līgās spēlējošajiem Pierīgas futbola klubiem nedēļas nogale nebija diez cik veiksmīga.

Lasīt vairāk...

Bērnistabas iekārtojums: ko ņemt vērā, iekārtojot istabu dažāda vecuma bērniem

Bērnistaba ir viena no mainīgākajām mājokļa telpām – mazajam augot, tai ir jāpielāgojas dažādu vecumposmu atšķirīgajām vajadzībām. Iekārtojums, kas lieliski der bērnudārzniekam, vairs nebūs tik piemērots skolēnam un vēl mazāk pusaudzim, jo šajā vecumā istaba kļūst ne tikai par personisko telpu, bet arī par pašizpausmes līdzekli. Interjera dizainers dalās ar būtiskākajiem padomiem, kas jāņem vērā katrā vecumposmā, un iesaka, kā sabalansēt funkcionalitāti, drošību un rotaļīgumu, lieki netērējoties.

Lasīt vairāk...

Miega varā: kas ir maz zināmā narkolepsija

Aizmigt sapulces laikā? Visu laiku cīnīties ar miegainību? Iespējams, kāds nosodoši pārmetīs, ka ir kārtīgāk jāguļ, tomēr iemesls šai miegainībai varētu būt cits – maz zināmā slimība narkolepsija. Tā ir salīdzinoši reta un grūti atpazīstama slimība – dažkārt cilvēks tikai pēc daudziem gadiem atklāj šo diagnozi un saprot, kādēļ visu laiku juties tik miegains.

Lasīt vairāk...

Četri ieteikumi sejas ādas pietūkuma mazināšanai

Veselīgai sejas ādai nepieciešams miegs, sabalansēts uzturs, ūdens, regulāras fiziskās aktivitātes, kā arī aizsardzība pret kaitīgajiem saules stariem. Brīžos, kad kāda no sastāvdaļām iztrūkusi no dienas ritma vai uzturā uzņemts pārlieku daudz sāļu ēdienu, var parādīties nevēlams pietūkums uz plakstiņiem, zem acīm vai pat lielākos apmēros sejas ādā.

Lasīt vairāk...

Vasaras piedzīvojums uz motocikla: četri padomi, kā organizēt ceļojumu

Vasara ir laiks, kad varam piepildīt tos sapņus, par kuriem esam vienmēr domājuši, bet nekad nav pienācis īstais brīdis, lai tos īstenotu. Daudziem liels sapnis ir doties ceļojumā ar motociklu tepat pa Latviju, vai pat pa Eiropu. Šis ceļošanas veids dod iespēju izjust patiesu brīvības sajūtu, kad matos iepūš vējš un ceļš tiek izjusts pavisam citādi, kā tas ir pie mašīnas stūres. Taču kā saplānot ceļojumu tā, lai tas ir ne vien elpu aizraujošiem skatiem pilns, bet arī gana komfortabls un drošs?  Zemāk apkopoti padomi, ko ņemt vērā, plānojot ceļojumu ar motociklu.

Lasīt vairāk...

Kāpēc e-komercijā jādomā ilgtermiņā jeb Kā izvairīties no "te un tagad" klupšanas akmeņiem

Pēdējos gados e-komercija ir piedzīvojusi strauju izaugsmi, sniedzot iespēju interneta vidē iegādāties praktiski visu, ko sirds kāro. Ātras peļņas iespējas spārno daudzus uzņēmējus, un varbūt arī sava taisnība ir tiem, kuri iesaka ķert veiksmi aiz astes. Tomēr šis laiks izgaismo arī daudzu e-veikalu lielāko kļūdu: pārāk lielu fokusu uz “šeit un tagad”, nedomājot par ilgtermiņa izaugsmi ne biznesa, ne drošības aspektā. Kāpēc e-komercijā jādomā ilgtermiņā jeb kā izvairīties no “te un tagad” klupšanas akmeņiem?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.