Menu
 

Svētdiena, 21 Aprīlis 2019

Aktrise Zane Jančevska par kaitīgajiem ieradumiem nestāsta

Latvijas Nacionālā teātra aktrise Zane Jančevska šopavasar spēlē Žēlavu režisora Toma Treiņa un dramaturģes Justīnes Kļavas izrādē “Latvieši”, kas tapusi, iedvesmojoties no Garlība Merķeļa pazīstamākā darba un nupat piedzīvojusi pirmizrādi, kā arī kopā ar kolēģiem gatavojas dziedošo aktieru salidojumam, kas 3. maijā norisināsies VEF Kultūras pilī.

Lasīt vairāk...

Akcijas "Atvērtās dienas laukos 2019" apmeklētāji varēs iepazīt 194 lauku saimniecības

Biedrības "Lauku ceļotājs" organizētajā akcijā "Atvērtās dienas laukos 2019" apmeklētāji varēs iepazīt 194 lauku saimniecības Latvijā un Lietuvā, informēja biedrības "Lauku ceļotājs" prezidente Asnāte Ziemele.

Viņa sacīja, ka šogad rīkotajā lauku apceļošanas un iepazīšanas pasākumā "Atvērtās dienas laukos" interesentiem, klientiem, kaimiņiem būs iespēja iepazīt lauku dzīvi, nobaudīt laukos audzētus, ražotus, gatavotus produktus, kā arī izbaudīt lauku aktivitātes un sajūtas.

Akcijā piedalīsies naktsmītnes, amatnieki, pirtnieki, pārtikas ražotāji, biškopji, stādu audzētāji, lielās lauku saimniecības, pilis un muižas, atrakciju parki, lauku krodziņi un restorāni, dabas takas un daudzi citi.

Akcija rīkota sadarbībā ar Lietuvas lauku tūrisma asociāciju un apmeklētājiem Latvijā un Lietuvā. Kopā būs atvērtas 194 lauku saimniecības - 129 Latvijā un 65 Lietuvā.

"Atvērtās dienas laukos 2019" Latvijā norisināsies no 4. līdz 6.maijam un Lietuvā no 10. līdz 12.maijam. Vēlamais apmeklējuma laiks būs no plkst.10 līdz 18.

Biedrības "Lauku ceļotājs" mērķis ir lauku tūrisma attīstība Latvijā kopējā lauku ekonomikas kontekstā, sadarbojoties ar lauksaimniecības, pašvaldību, dabas aizsardzības un citām nozarēm. "Lauku ceļotājs" pārstāv biedru intereses, iesaistās uzņēmējiem labvēlīgas politikas veidošanā, kalpo kā profesionālas informācijas forums un mārketinga platforma. "Lauku ceļotāja" biedri ir lauku tūrisma, lauksaimniecības, amatniecības uzņēmēji, pašvaldības, valsts iestāžu un organizāciju struktūrvienības visos Latvijas novados.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.