Menu
 

Svētdiena, 14 Aprīlis 2019

Futbola klubiem uzvaras Olainē un Ķekavā

  • Publicēts Sports

Panākumus Latvijas futbola pirmās līgas čempionāta otrajā kārtā guvuši klubi ar Pierīgas “pierakstu”. Sestdien otro uzvaru sezonā Olaines stadionā izcīnīja sporta kluba “Super Nova” futbolisti, bet svētdien Ķekavā trīs punktus nopelnīja futbola klubs “Auda”.

Lasīt vairāk...

Komentārs. Viss ir slikti? Nav tik traki

Viendien nejauši uzdūros ierakstam sociālajā vietnē “Facebook”. Kāda kundze savā stāstā centās apgāzt čīkstošo latviešu pieņēmumu, cik Latvijā viss ir slikti un ka citur Eiropā cilvēki dzīvo daudz labāk, strādā vieglāk, nopelna vairāk utt.

Lasīt vairāk...

Sausums palielinās gan salnu, gan svelmes risku

Ja sausums turpināsies, pavasara otrajā pusē un vasaras sākumā pieaugs risks sagaidīt gan postošas salnas, gan stipru karstumu, prognozē sinoptiķi. Ilgstošs sausums izkaltē augsnes virskārtu un zāli, samazinot gaisa mitrumu un mākoņu daudzumu. Tas veicina straujāku gaisa atdzišanu diennakts tumšajā laikā un straujāku sakaršanu dienas gaitā.

Lasīt vairāk...

Atjaunots Baltezera baznīcas torņa gailis

Pūpolsvētdienā, 14.aprīlī, pēc dievkalpojuma ap plkst. 13 Baltezera baznīcā notiks svinīga baznīcas torņa gaiļa iesvētīšana, uz kuru aicināti visi interesenti. Pasākumā piedalīsies komponists Mārtiņš Brauns, mūziķi Aivars Gudrais un Zane Gudrā, gaiļa restauratori, kā arī Ādažu un Carnikavas novadu domes vadība.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.