Menu
 

Ceturtdiena, 11 Aprīlis 2019

Olaines un Ķekavas novadiem varētu uzdot pašiem vienoties par robežas precizēšanu

Olaines un Ķekavas novadu pašvaldībām varētu uzdot pašām vienoties par administratīvi teritoriālās robežas precizēšanu, izriet no aģentūras LETA rīcībā esošā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) informatīvā ziņojuma "Par sabiedriskai apspriešanai izvirzāmo administratīvi teritoriālā iedalījuma modeli".

Lasīt vairāk...

Reģionālie attīstības centri pašvaldību reformas modeli vērtē kā līdzsvarotu un adekvātu

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) piedāvātais Administratīvi teritoriālās reformas modelis ir samērā līdzsvarots un balstās uz adekvātiem novadu veidošanas kritērijiem, uzskata biedrības "Reģionālo attīstības centru apvienība" (RACA) valdes priekšsēdētājs un Valkas novada mērs Vents Armands Krauklis ("Vidzemes partija").

Lasīt vairāk...

Mūziķis Juris Pavītols reiz uzkāpis pilsētas katlumājas skurstenī

Leģendārais Liepājas mūziķis un grupas “Līvi” dibinātājs Juris Pavītols šopavasar pēc desmit gadu pārtraukuma atkal kāps uz skatuves. “Iemesls ir mans 70. dzimšanas dienas koncerts “Starp debesīm un zemi”, kas 6. maijā notiks koncertzālē “Lielais dzintars”. Šajā dienā esmu iecerējis sapulcināt gan savus skatuves kolēģus un domubiedrus, gan audzēkņus, ar kuriem strādāju Liepājas Universitātē un Priekules Mūzikas un mākslas skolā.

Lasīt vairāk...

TV skatītākais kanāls martā – TV3

Konsolidētās TV skatītākais kanāls martā bija TV3, kura skatīšanās laika daļa bija 10,1%. Otrs skatītākais kanāls bija LTV1, kura skatīšanās laika daļa – 9,7%. Savukārt trešais skatītākais bija kanāls PBK, ar skatīšanās laika daļu 8,1%.

Lasīt vairāk...

Pūķi, zombiji un supervaroņi: populārākie televīzijas seriāli, kuru aizsegā izplata ļaunprogrammatūras

Informācijas drošības uzņēmuma “Kaspersky Lab” pētījums liecina, ka kibernoziedznieki ļaunprogrammatūru izplatīšanai aktīvi izmanto populāru televīzijas seriālu jaunās sērijas. Visvairāk uzmanības uzbrucēji velta seriāliem “Troņu spēle”, “Staigājošie miroņi” un “Bulta”. Šie un citi secinājumi ir publicēti jaunajā pārskatā “Draudu spēle: kā kibernoziedznieki izmanto populārus televīzijas seriālus, lai izplatītu ļaunprogrammatūras”.

Lasīt vairāk...

Kaupers, Šipkēvics, Andrejeva un Gacho veltīs dziesmas Bruknas baznīcai

Simboliski skaistā laikā – Vasarsvētkos, 9.jūnijā – gleznainajā Bruknas muižā labdarības koncertā “Uzcel savu baznīcu!” saplūdīs mūzikas mīļotāji un cēlas idejas atbalstītāji. Renārs Kaupers, Jānis Šipkēvics, Gatis Irbe (Gacho), Igo, Daumants Kalniņš, Kristīne Zadovska, Aija Andrejeva un daudzi citi iemīļoti mākslinieki veltīs savas dziesmas Bruknas baznīcai.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.