Menu
 

Ceturtdiena, 18 Aprīlis 2019

Svinīgi apbalvoti 2018. gada lielākie nodokļu maksātāji

Šī gada 18. aprīlī svinīgā Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Lielo nodokļu maksātāju apbalvošanas pasākuma laikā finanšu ministrs Jānis Reirs un VID ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme pasniedza īpaši šim pasākumam darinātas balvas un atzinības rakstus 2018. gada lielākajiem nodokļu maksātājiem divdesmit divās dažādās nominācijās, informē VID pārstāvji.

Lasīt vairāk...

Izdod jaunu Marhileviča un Rača dziesmu ciklu korim un solistiem

Ceturtdien pie klausītājiem nonāk jaunā Ulda Marhileviča un Guntara Rača dziesmu cikla “Brīnišķīgā satikšanās” tituldziesma no nākamnedēļ gaidāmā CD albuma, kura ierakstā piedalījies Jāzepa Mediņa Rīgas 1. Mūzikas skolas zēnu koris diriģenta Romāna Vanaga vadībā, kā arī solisti Antra Stafecka un Gints Grāvelis. 27. aprīlī albuma atvēršana tiks atzīmēta ar diviem koncertiem mūzikas namā Daile, informēja “MicRec”.

Lasīt vairāk...

Ropažos prātus jauc karjers

Skaļā un emocionālā gaisotnē pagājušās nedēļas nogalē tika aizvadīta iedzīvotāju diskusija par Ropažu novada teritorijas plānojuma 2019.–2031. gadam izstrādātajā pirmajā redakcijā iekļauto dolomīta ieguves karjeru teritorijas zonas paplašināšanu. Karjeru teritorijas paplašināšana attiecas uz Villasmuižas, Vāverkroga un Lielkangaru teritorijām.

Lasīt vairāk...

Pētījums: Depozīta sistēma dzērienu iepakojumam būtu neefektīvs instruments atkritumu apsaimniekošanā Latvijā

  • Publicēts Vide

Depozīta sistēma dzērienu iepakojumam būtu neefektīvs instruments atkritumu apsaimniekošanā Latvijā, jo savāktu tikai 1% no Latvijas kopējiem atkritumiem un 6,5% no radītā iepakojuma materiāliem, liecina Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) un kompānijas "Gateway&Partners" ceturtdien prezentētais pētījums.

Lasīt vairāk...

Policija Lieldienu brīvdienās uz ceļiem veiks masveida pārbaudes

Valsts policija (VP) Lieldienu brīvdienās uz ceļiem veiks masveida pārbaudes, pavēstīja VP preses pārstāve Simona Grāvīte. Policija Lieldienu brīvdienās kā ierasts uzraudzīs ceļu satiksmi, tostarp veicot masveida pārbaudes, ar mērķi atklāt transportlīdzekļu vadītājus, kuri vada transportlīdzekli, būdami alkohola, narkotisko vai citu apreibinoši vielu ietekmē.

Lasīt vairāk...

Nacionālais veselības dienests atgādina, kur saņemt medicīnisko palīdzību svētku laikā

Pirms Lieldienu brīvdienām Nacionālais veselības dienests (NVD) iedzīvotājiem atgādina, ka medicīniska rakstura padomus vienkāršu saslimšanu gadījumos visu diennakti varēs saņemt, zvanot uz valsts Ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni 66016001. Pa šo tālruni pieredzējuši mediķi sniedz medicīniskus ieteikumus iedzīvotājiem, kuriem ir nepieciešams ģimenes ārsta padoms, bet sūdzības par veselības stāvokli ir parādījušās ārpus ģimenes ārsta darba laika.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.