Menu
 

Sestdiena, 13 Aprīlis 2019

"FK Ķekava" florbolistēm Latvijas čempionāta sudrabs, "Ulbroka" noliek čempionu pilnvaras

  • Publicēts Sports

Trešo reizi kluba vēsturē Latvijas florbola čempionāta sudraba medaļas izcīnījušas “FK Ķekava” florbolistes. Sestdien “Arēnā Rīga” notikušajā virslīgas superfinālā ķekavietes pagarinājumā piekāpās nu jau divpadsmitkārtējai Latvijas čempionvienībai Kocēnu “Rubenei”. Čempionu titulu nosargāt neizdevās “Betsafe Oxdog Ulbroka” florbolistiem, kuri vīru virslīgas čempionāta superfinālā piekāpās “Lielvārde/FatPipe” komandai.

Lasīt vairāk...

Kas nepieciešams veselām aknām

Sēdošs darbs, treknas, neveselīgas maltītes, nepietiekamas fiziskās aktivitātes un brīvdienu izklaides ar pārmērīgu alkohola lietošanu – šāds dzīvesveids ne tikai nelabvēlīgi ietekmē mūsu organismu, bet arī rada lielu slodzi aknām, kuras vairs nespēj sekmīgi pildīt savas pamatfunkcijas.

Lasīt vairāk...

Ropažu novada pašvaldība: Jauns realitātes šovs "Administratīvi teritoriālā reforma. Kurš izdzīvos?"

Ropažu novada pašvaldība iepazinusies ar Vides un reģionālās attīstības ministrijas piedāvāto redzējumu pašvaldību administratīvi teritoriālās reformas modelim un apspriešanai piedāvāto administratīvi teritoriālo iedalījumu ar 35 pašvaldībām. Tas šķiet kā lēts realitātes šovs ar īsti nepārdomātu scenāriju, kurš jau palaists ēterā. “Bada spēles” Latvijas versijā – 119 apgabali, noteikumi izdzīvošanai neskaidri un parādās ik brīdi pavisam jauni.

Lasīt vairāk...

Foto: Pirmizrādi piedzīvojuši laikmetīgie baleti "Hamlets" un "(Ne)stāsti man pasakas"

12.aprīlī Latvijas Nacionālajā operā pasaules pirmizrādi piedzīvoja baleta viencēlieni “Hamlets” un “(Ne)stāsti man pasakas”. Iedvesmojoties no klasikas šedevriem, savus pirmos laikmetīgos darbus lielajai skatuvei radījuši jauni, talantīgi latviešu horeogrāfi un komponisti. Baleti “Hamlets” un “(Ne)stāsti man pasakas” šosezon skatāmi arī 13.un 24. aprīlī, kā arī 9. un 31. maijā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.