Menu
 

Otrdiena, 16 Aprīlis 2019

Pētījums: Nopietna Latvijas problēma ir ilgstošie bezdarbnieki

Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) ieskatā nopietna problēma Latvijā ir tas, ka joprojām būtiska bezdarbnieku daļa ir bez darba ilgāk par 12 mēnešiem – 3,3% no darbaspēka 2017. gadā, tostarp tādi, kuri zaudējuši cerības atrast darbu, liecina otrdien prezentētais OECD pētījums "Cilvēku sasaiste ar darbvietām: Latvija".

Lasīt vairāk...

Ar daudzveidīgām aktivitātēm brīvdabas muzejā svinēs Lieldienas

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ielūdz uz jestrām Lieldienu svinībām 21. un 22. aprīlī no plkst. 10.00 līdz 16.00. Pavasara gaidītākos svētkus divu dienu garumā atzīmēs ar jau iemīļotām un visu gaidītām Lieldienu izdarībām – olu krāsošanu un ripināšanu, kārtīgu šūpošanos, radošām darbnīcām, spēlēm un dančiem kopā ar folkloras kopām, amatnieku un mājražotāju tirdziņu un, protams, tradicionālā Lieldienu cienasta baudīšanu.  

Lasīt vairāk...

Pirmajā ceturksnī "Olainfarm" grupas realizācija pieaugusi par 14%

Kā liecina šajā otrdienā publiskotie AS “Olainfarm” provizoriskie konsolidētie 2019. gada marta rezultāti, “Olainfarm” grupa realizējusi produkciju par 10,8 miljoniem eiro, kas ir par 3% vairāk nekā pērnā gada martā. Savukārt trīs mēnešu provizoriskie pārdošanas rezultāti uzrāda 14% realizācijas pieaugumu attiecībā pret 2018. gada attiecīgo posmu, sasniedzot 34,7 miljonus eiro.

Lasīt vairāk...

Aicina iesaistīties Uzņēmēju pieredzes dienās

No 20. līdz 24. maijam jau otro reizi Latvijā notiks Uzņēmēju pieredzes dienas. To mērķis ir pulcēt kopā uzņēmējus no visas Latvijas, lai savstarpēji dalītos pieredzē un uzkrātajās zināšanās. Ikviens uzņēmums neatkarīgi no tā lieluma vai darbības ilguma aicināts reģistrēt un pieteikt savu dalību šajā iniciatīvā. Uzņēmēju pieredzes dienu digitālo pieteikšanās platformu nodrošina "Swedbank" sadarbībā ar iniciatīvas partneriem — Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) un valsts attīstības finanšu institūciju "Altum".

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.