Menu
 

Svētdiena, 14 Jūlijs 2019

Ogu raža – labāka nekā cerēts

Šā pavasara un vasaras laika apstākļi, šķiet, augļu un ogu ražai nav bijuši labvēlīgi: stipras salnas maijā, tad sausums, ilgstošas lietavas, stipra krusa… Prognozes bija skeptiskas. Taču tie smiltsērkšķu, cidoniju un zemeņu audzētāji, ar kuriem šonedēļ sazinājās “Rīgas Apriņķa Avīze”, vienbalsīgi apstiprināja – viņu saimniecībās nekas traģisks noticis neesot, un ogas turpinot gatavoties vai jau esot novāktas.

Lasīt vairāk...

"Kodols" iesaka: Gardais kartupeļu sacepums

Sastāvdaļas: 2 kilogrami sarkano kartupeļu; 1/4 glāzes saldkrējuma sviesta; 2 glāzes vistas krēmzupas (no miltiem, piena un vistas buljona); 2 glāzes krējuma; 1 sīpols; 1/2 glāzes sarīvēta čedaras siera; 2 tējkarotes sāls; 1 tasīte sasmalcinātu kukurūzas pārslu; 2 ēdamkarotes izkausēta saldkrējuma sviesta.

Lasīt vairāk...

Kam jābūt ledusskapī, ja bērns paliek mājās viens?

Vasaras brīvlaikā bērni bieži vien mājās paliek vieni teju visu dienu. Lai atvasēm nodrošinātu pilnvērtīgu uzturu visas dienas garumā, vecākiem jālūko, ka mājās ir pieejams gan viegli pagatavojams, gan veselīgs ēdiens. Kā parūpēties, lai ledusskapī ir viss veselīgai maltītei nepieciešamais?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.