Menu
 

Pirmdiena, 22 Jūlijs 2019

Tērauda: ES nākamajam daudzgadu budžetam jāpalīdz mazināt atšķirības dalībvalstu vidū

Plānojot nākamo Eiropas Savienības (ES) daudzgadu budžetu, ir būtiski, lai tas palīdzētu sasniegt konverģenci jeb palīdzētu mazināt atšķirības dalībvalstu vidū, šodien Somijas galvaspilsētā Helsinkos piedaloties Eiropas lietu komisiju priekšsēdētāju sanāksmē (COSAC) sacīja Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja Vita Anda Tērauda (AP).

Lasīt vairāk...

Ikšķiles pašvaldība Satversmes tiesā šonedēļ apstrīdēs Pūces rīkojumu par iedzīvotāju aptaujas nolikuma apturēšanu

Ikšķiles novada dome ir sagatavojusi dokumentus un šonedēļ vērsīsies Satversmes tiesā, lai apstrīdētu vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Jura Pūces (AP) rīkojumu par iedzīvotāju aptaujas par administratīvi teritoriālo reformu nolikuma apturēšanu, šodien preses konferencē informēja pašvaldības vadītājs Indulis Trapiņš (LZP).

Lasīt vairāk...

Ķemeru Nacionālais parks aicina uz siena talku smiltāju zālājā Klapkalnciema apkārtnē

  • Publicēts Vide

Dabas aizsardzības pārvalde (DAP) ceturtdien, 25.jūlijā, plkst. 10.00 aicina dabas draugus atvēlēt laiku un darbu, iesaistoties dabiskas pļavas atjaunošanas talkā Ķemeru Nacionālajā parkā. Iniciatīvas “Daru labu dabai” ietvaros plānotais pasākums šoreiz notiks neparastā vietā – smiltāju zālājā Klapkalnciema apkārtnē – pļavā, kas parasti ir apmeklētāju acīm slēpta un kur publiskas talkas līdz šim nav notikušas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.