Menu
 

Trešdiena, 03 Jūlijs 2019

Pagarinās Salaspils Pasta nodaļas darbalaiku

Lai uzlabotu pasta pakalpojumu saņemšanas iespējas atbilstoši klientu paradumiem un pasta pakalpojumu pieprasījumam, no 1. augusta tiek mainīts Salaspils Pasta nodaļas darbalaiks, katru darbdienu pagarinot darbalaiku par vienu stundu, bet sestdienas turpmāk nosakot par brīvdienām. 

Lasīt vairāk...

Baldere-Sildedze: "Recipe Plus" izdara spiedienu uz Maligina mantiniecēm, lai iegūtu "Olainfarm" akcijas

Medikamentu lieltirgotavas AS "Recipe Plus" vadošās amatpersonas, kurām patlaban ir nozīmīgas biznesa intereses zaļu ražotājā "Olainfarm", izmanto divas nelaiķa Valērija Maligina mantinieces – Irinu Maliginu un Niku Saveļjevu – akciju iegūšanai, aģentūrai LETA pauda Maligina jaunākās meitas Annas Emīlijas Maliginas aizbildne, "Olainfarm" valdes locekle Signe Baldere-Sildedze.

Lasīt vairāk...

Siguldā noslēgušies vairāku ielu pārbūves darbi

Jūnijā noslēgušies asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbivairākās Siguldas ielās: Institūta ielas posmā no Zinātnes ielas līdz autoceļam A2 un Mores ielā, Allažu ielā un Stacijas ielas posmā no Rīgas ielas līdz Allažu ielai. Pārbūves darbi veikti novada ceļiem – autoceļam uz Pelītēm, kā arī ceļam no Jūdažiem līdz Kārtūžiem. Turpinās darbi citās ielās un ceļos. Kopumā ielu un ceļu remontdarbiem, pārbūvei un uzturēšanai Siguldas novada pašvaldība šogad izlietos vairāk nekā 5 miljonus eiro.

Lasīt vairāk...

Māris Zanders. Tradīcija, kuras varēja arī nebūt

Jāņi aizvadīti, sociālajos tīklos esam atrādījuši savu svinēšanu, kritiskas piezīmes, kā ierasts, arī izteiktas, tomēr kopumā pārsteigumu un satricinājumu nebija. Svētki, bez kuriem Latviju iedomāties grūti. Savukārt tālākais teksts ir par to, ka nekā pašsaprotama te nav, jo padomju vara tradīciju nīcināja ar tādu vērienu un skrupulozu neatlaidību, ka beigties tas varēja visādi.

Lasīt vairāk...

Pētījums: 73,6% uzņēmēju norāda uz likumdošanas stabilitātes un prognozējamības problēmām

Ar uzņēmējdarbību saistītās likumdošanas stabilitāte, nemainība un prognozējamība ir drīzāk slikta vai ļoti slikta – tā norāda 73,6% uzņēmēju. 19,1% norāda, ka situācija šajā jomā ir drīzāk laba, bet 0,2% – ļoti laba, liecina biznesa augstskolas "Turība" Biznesa indeksa dati. Kopumā uzņēmēji šim biznesa vidi ietekmējošam faktoram snieguši negatīvu vērtējumu (indekss -36,8).

Lasīt vairāk...

Aicinot ģimenes pavadīt laiku dabā, Likteņdārzā notiks Sajūtu diena

Jau ceturto gadu vasaras vidū Likteņdārzā norisināsies Sajūtu diena. 13. jūlijā no plkst. 12.00 līdz 15.00 lieli un mazi varēs apgūsim burbuļu pūšanas prasmes kopā ar “Mārtiņa burbuļiem”, būs iespēja izmēģināt roku mālu veidošanas mākslā, doties ekspedīcijā “Izzini Likteņdārzu”, supot pa Daugavu un vienkārši labi pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem.

Lasīt vairāk...

Olainē renovēs arī divas deviņstāvu mājas

Olaines novada apsaimniekošanas uzņēmums AS “Olaines ūdens un siltums”, izmantojot daudzdzīvokļu dzīvojamo māju energoefektivitātes valsts atbalsta programmu, ko īsteno finanšu institūcija “Altum” ar Eiropas Savienības fondu (ES) finansējumu, vienojušies par Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) finansējuma piešķiršanu energoefektivitātes paaugstināšanai divās deviņu stāvu mājās (602. sērija) Olainē – Parka ielā 12 un Zemgales ielā 51.

Lasīt vairāk...

Vēršas tiesā pret notāri saistībā ar UR iesniegtiem "Olainfarm" līdzmantinieku parakstītiem dokumentiem

Nelaiķa Valērija Maligina mantinieces Irina Maligina un Nika Saveļjeva, kā arī viņu zāļu ražotāja AS "Olainfarm" lielākā akcionāra "Olmafarm" valdes locekļa amatam izvēlētais Pēteris Rubenis vērsušies Rīgas apgabaltiesā ar sūdzību par zvērinātas notāres Līgas Eglītes rīcību, sagatavojot apliecinājumus līdzmantinieku parakstītiem dokumentiem, kas iesniegti Uzņēmumu reģistrā (UR). Kā aģentūru LETA informēja šo personu pārstāve Alīna Kozlovska, Eglītes rīcība, mantinieču un Rubeņa ieskatā, ir prettiesiska.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.