Menu
 

Ceturtdiena, 25 Jūlijs 2019

Jaunmārupē atklāts lielākais rotaļu laukums Mārupes novadā

Ceturtdien Jaunmārupē Mārupes novada dome, klāt esot iesaistītajiem speciālistiem, vērusi durvis lielākajam un modernākajam bērnu rotaļu laukumam Mārupes novadā. Rotaļu laukums ar nosaukumu “Ūdensrozes” izveidots Jaunmārupes dabas parka labiekārtošanas projekta ietvaros un šovasar tika pabeigti pērn uzsāktie 1. un 3.kārtas labiekārtošanas darbi.

Lasīt vairāk...

Ķerot par autozādzību meklēto vīrieti, policija viņa virzienā raidījusi vismaz 15 šāvienus; viegli cietis arī Salaspils iecirkņa policists

Trešdien, ķerot par autozādzību meklētu vīrieti, policija viņa virzienā raidījusi vismaz 15 šāvienus, komentējot trešdien vakarā notikušo pakaļdzīšanos, kuras laikā cietuši vairāki policisti, šodien žurnālistiem pastāstīja Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Sozinovs.

Lasīt vairāk...

Vasarīgs bezalkoholiskais mohito ar ogām un citrusaugļiem

Garie, saulainie vakari un atvaļinājuma noskaņojums tā vien mudina nodoties nesteidzīgai dzīves baudīšanai un izmēģināt kādu atspirdzinošu dzērienu ar vasaras ogu aromātu, tādēļ uztura speciāliste un pavāre Jevgēnija Jansone kopā ar nacionālo pārtikas mazumtirdzniecības tīklu “Elvi” un dabīgā minerālūdens ražotāju “Venden” piedāvā viegli pagatavojama, vasarīga bezalkoholiskā mohito recepti, kas pārsteigs ar oriģinalitāti un ļaus izbaudīt ogu garšu valdzinājumu.

Lasīt vairāk...

Aptauja Ķekavā. Vai gatavojat krājumus ziemai?

Jūlijā ogu grozs kļūst arvien krāsaināks, nobriest plūmes un bumbieri, gurķīšu bļodas pildās ar kaudzi, un tomātu sarkanie vaigi rāda, ka vasara ir pilnbriedā. Pienācis laiks burciņās ieslēpt kaut nedaudz katra vasaras garduma. Pašu gatavotais vienmēr ģimenē tiks notiesāts ar lielāku baudu un apetīti. Visdažādākie veidi par to, kā uzglabāt ogu un dārzeņu krājumus ziemai, jau labu laiku ir saimnieču sarunu galvenais temats.

Lasīt vairāk...

CVK: 80% vēlētāju svarīga iespēja vēlēšanās balsot jebkurā iecirknī

Vairākums Latvijas vēlētāju uzskata, ka vēlēšanās ir svarīgi nodrošināt iespēju balsot jebkurā vēlēšanu iecirknī, pat ja tas var radīt grūtības, tai skaitā papildu izdevumus, tehnisko traucējumu iespējamību vai citas, liecina Centrālās vēlēšanas komisijas (CVK) sadarbībā ar pētījumu centru SKDS veiktā vēlētāju aptauja pēc šogad notikušajām Eiropas Parlamenta vēlēšanām.

Lasīt vairāk...

Ieslodzītie sūdzas tiesībsargam par potenciālu risku Olaines cietuma slimnīcā saslimt ar tuberkulozi

Reaģējot uz Olaines cietumā ieslodzīto sūdzībām par potenciālu risku saslimt ar tuberkulozi, Tiesībsarga biroja Pilsonisko un politisko tiesību nodaļas pārstāves veica iepriekš nepieteiktu vizīti Olaines cietumā esošajā slimnīcā un secināja, ka būtiski uzlabojumi cietumā nav veikti, aģentūra LETA noskaidroja Tiesībsarga birojā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.