Menu
 

Sestdiena, 03 Novembris 2018

Ķekavas dome izsludinājusi iekšējo konkursu uz pašvaldības izpilddirektora amatu

Ķekavas dome izsludinājusi iekšējo konkursu uz pašvaldības izpilddirektora amatu, apstiprināja domes pārstāve Vineta Geka. Konkurss izsludināts 31.oktobrī un uzaicinājums iesniegt savu kandidatūru nosūtīts visu pašvaldības iestāžu, aģentūru un kapitālsabiedrību darbiniekiem. Pretendenti savus pieteikums iesniegt var līdz 16.novembrim.

Lasīt vairāk...

Brīvdienas ar bērniem rudens sezonā. Kur atpūsties Jūrmalā?

Aktīvās atpūtas sezona ir noslēgusies, un aktuāls kļūst jautājums, kā pavadīt jaukas brīvdienas ģimenes lokā. Bieži vien par brīvdienu galamērķa izvēli vecākiem krietni vien izaicinošāks uzdevums ir piemeklēt izklaidi, kas interesēs visai ģimenei. Piedāvājam iepazīt trīs atpūtas vietas Jūrmalā, kas patiks ne vien visu vecumu atvasēm, bet arī vecākiem.

Lasīt vairāk...

Eksperte: Arī stress var novest pie muguras sāpēm

Taisna mugura, lepna, stalta stāja – tas ne tikai pievilcīgi izskatās, bet arī labvēlīgi ietekmē cilvēka vispārējo veselības stāvokli. Vāja, salīkusi mugura rada papildu slodzi citiem kauliem un locītavām, kā arī nevēlamu spiedienu uz iekšējiem orgāniem, taču iemesli muguras sāpēm var būt arī citi. Kā no tām izvairīties?

Lasīt vairāk...

Kā laikus pamanīt spēļu atkarību. Jautājumi un godīgas atbildes sev pašam

Jebkura spēle, tajā skaitā azartspēles, ir kā piedzīvojums, tā ļauj izjust riska, uzvaras un zaudējuma garšu. Taču azartspēles dažkārt var kļūt bīstamas to radīto kaitējumu dēļ, jo cilvēks, zaudējot kontroli pār spēles procesu, riskē ar finansiālajiem līdzekļiem un apdraud ne tikai savu labklājību, veselību, bet arī attiecības ģimenē.

Lasīt vairāk...

Komentārs. Kam traucē latviešu literatūra?

Pagājušajā nedēļā īstas kaislības uzbangoja brīdī, kad kļuva zināma Valsts izglītības satura centra un projekta "Skola 2030" veidotāju ideja no 2020. gada dramatiski samazināt latviešu literatūras stundu skaitu. Tie, kuri literatūras stundās savulaik lasījuši klasiķu darbus, šajā gadījumā – Raiņa "Zelta zirgu", zinās, ka "zārks jau nevar palikt tukšā", jo uz samazinātā literatūras stundu skaita rēķina plānots ieviest mācību priekšmetu "Drāma".

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.