Menu
 

Svētdiena, 04 Novembris 2018

Portāls: Krievijas diplomāts Latvijā studējis izlūkdienesta akadēmijā kopā ar iespējamo Skripaļa indētāju

Krievijas vēstniecības Latvijā pirmais sekretārs Romāns Tatarka savulaik studējis Maskavas Militāri diplomātiskajā akadēmijā kopā ar Krievijas militārā izlūkdienesta GRU līdzstrādnieku Anatoliju Čepigu, kurš tiek turēts aizdomās par bijušā Krievijas dubultaģenta Sergeja Skripaļa saindēšanu, vēsta Ukrainas vietne "Ghall.com.ua".

Lasīt vairāk...

Aptauja Stopiņos: Vai atbalstāt bērnu adopcijas ierobežošanu uz ārzemēm?

Pēc asām vārdu pārmaiņām valdība šonedēļ vienojās ierobežot audžuģimenēs esošu bērnu adopciju uz ārvalstīm, atļaujot to tikai tad, ja bērns ir viņu radinieks. Par šo jautājumu valdības sēdē izvērsās plašas un brīžiem nokaitētas diskusijas, labklājības ministram Jānim Reiram noraidot visus pārmetumus un uzsverot, ka mērķis ir veicināt bērnu adopciju no institūcijām, nevis audžuģimenēm.

Lasīt vairāk...

UV starojums – bīstams acīm arī rudenī un ziemā

Vēsākām gaisa masām sasniedzot Latviju, esam atvadījušies no šī gada siltās un saulainās vasaras. Saulesbrilles daudziem no mums bija viens no pēdējo mēnešu iecienītākajiem aksesuāriem. Tāpat saulesbrilles veic arī aizsargfunkciju – pasargā mūsu acis no kaitīgā UV starojuma. Neskatoties uz to, ka saules stari vairs nav tik silti kā vasarā, tie joprojām izstaro kaitīgo starojumu.

Lasīt vairāk...

Eksperts: Kas ietekmē iedzīvotāju iespējas aizņemties naudu bankā jeb kā sabojāt kredītvēsturi?

Ilgstoša komunālo maksājumu kavēšana, neapdomīgs galvojums, pārsteidzīgs aizņēmums - tie ir tikai daži no iemesliem, kas ietekmē kredītvēsturi un tādējādi arī iespēju saņemt aizdevumu un izdevīgāku procentu likmi bankā. Lai arī vienu brīdi tas var šķist nebūtiski, taču pēc zināma laika, kad, piemēram, sapnis par savu mājokli teju tūlīt varētu pārtapt realitātē, iepriekšējā finanšu uzvedība šos plānus var krietni pabojāt.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.