Menu
 

Pirmdiena, 13 Janvāris 2020

Dziedātājs Uģis Roze savu jubileju svinēs koncertā "Uzdāvini man šo pasauli čukstus..."

Dziedātājs Uģis Roze gatavojas 60 gadu jubilejas koncertiem, kuros kopā ar skatuves partnerēm Olgu Rajecku, Iru Krauju un Anmary, komponistiem Raimondu Macatu, Jāni Lūsēnu un citiem mūziķiem izdzīvos skaistākos dziesmu hītus no dažādu laiku repertuāra. Pirmais koncerts jubilejas nedēļā notiks 14. aprīlī Rīgā, VEF Kultūras pilī, pavēstīja “Producentu grupa 7”.

Lasīt vairāk...

Valsts prezidents: Barikāžu notikumu atmiņu saglabāšanai ir nepieciešama valstiska iesaiste

Valsts prezidents Egils Levits pirmdien apmeklēja 1991. gada barikāžu muzeju, kur aplūkoja muzejā izvietoto ekspozīciju, kā arī tikās ar 1991. gada barikāžu dalībnieku biedrības pārstāvjiem, lai pārrunātu muzeja attīstības iespējas, kā arī gaidāmos barikāžu 30. gadskārtas pasākumus, informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Lasīt vairāk...

Tiesās vecākus par vardarbību pret saviem bērniem Rīgā un Ropažos

Rīgas rajona prokuratūras prokurors tiesai nodevis krimināllietu vecāku apsūdzībā par vardarbību pret saviem bērniem, nodarot fiziskas un psihiskas ciešanas. Saskaņā ar apsūdzību, noziedzīgie nodarījumi veikti Rīgā un Ropažos laika posmā no 2013.gada līdz 2018.gadam, informēja Latvijas Republikas Prokuratūras preses sekretāre Laura Majevska.

Lasīt vairāk...

Berģos pasniegtas Latvijas Jātnieku federācijas Gada balvas

  • Publicēts Sports

Sestdien kultūras namā “Berģi” notika Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) Gada balvas pasniegšanas svinīgā ceremonija, kurā piedalījās Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Sandis Riekstiņš, LJF prezidents Agris Blaus un LJF ģenerālsekretāre Kristīne Lisovska. 

Lasīt vairāk...

Eksperte: Diferencētais neapliekamais minimums nav sevi attaisnojis

Nodokļu reformas rezultātā pērn tūkstošiem iedzīvotāju izveidojās nodokļu parāds par 2018. gadu, un 17 800 cilvēki to joprojām nav samaksājuši, tāpēc tagad par katru nokavēto dienu sākta soda procentu aprēķināšana., Tiem, kuriem izveidojies parāds, nevajadzētu izvairīties no maksāšanas, tā vietā ieteicams pārliecināties, vai nav bijuši kādi attaisnotie izdevumi par sevi vai apgādājamiem, tādējādi mazinot parāda apjomu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.