Menu
 

Piektdiena, 21 Janvāris 2022

Vētras radīto zaudējumu atlīdzībās "Ergo" izmaksās vismaz 160 000 eiro

Apdrošināšanas sabiedrībā “Ergo” par zaudējumiem, kas radušies vētras laikā no 14. līdz 17. janvārim. atlīdzībām rezervējusi gandrīz 160 000 eiro, no kuriem lielāko daļu plānots izmaksāt par vēja nodarīto kaitējumu īpašumiem. Tik liels pieteikumu daudzums, kāds vētras dienās saņemts par īpašumu bojājumiem, parasti tiek iesniegts mēneša laikā, norāda kompānijā.

Lasīt vairāk...

Aptauja Ogrē. Kas jums nāk prātā, domājot par barikāžu laiku?

Šogad aprit 30 gadi kopš vēsturiskajiem notikumiem Rīgā un citās Latvijas pilsētās no 1991. gada 13. janvāra līdz 27. janvārim. Rīgas nevardarbīgā aizstāvēšana un janvāra barikādes ir viens no spilgtākajiem Latvijas neatkarības atgūšanas laika notikumiem. Šodien tas ir unikāls starptautiskas nozīmes nevardarbīgas pretošanās piemērs un būtiska Latvijas vēstures sastāvdaļa.

Lasīt vairāk...

CSP: Ražotāju cenu līmenis rūpniecībā decembrī palielinājies par 1,6 %

2021.gada decembrī, salīdzinot ar novembri, ražotāju cenu līmenis Latvijas rūpniecībā palielinājās par 1,6 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati. Vietējā tirgū realizētajai produkcijai cenu līmenis palielinājās par 3,8 %, bet eksportētajai produkcijai samazinājās par 0,5 %. Eksportam uz eirozonas valstīm ražotāju cenu līmenis pieauga par 0,1 %, savukārt eksportam uz ārpus eirozonas valstīm samazinājās par 1,0 %.

Lasīt vairāk...

Ja mācības būs saistītas ar reālo dzīvi, būs arī motivācija

Motivācija mācīties tālmācībā lielā mērā ir atkarīga no psiholoģiskās sagatavotības, kā arī izpratnes par to, kas un kāpēc jāmācās. Pats grūtākais ir sākt – apsēsties pie datora un veikt pirmos soļus. Atrodot sevī vēlmi un apņēmību mācīties, arī rezultāti neizpaliks. To pierāda arī skolēnu sasniegumi – mācoties tālmācībā, jaunieši piedalās arī valsts līmeņa ķīmijas olimpiādēs.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.