Menu
 

Ceturtdiena, 08 Decembris 2022

Konkursa "Labākais darbā ar jaunatni 2022" uzvarētāju vidū arī olainieši un siguldieši

Ceturtdien konkursa “Labākais darbā ar jaunatni 2022” apbalvošanas ceremonijā tika sumināti desmit laureāti astoņās kategorijās. Par ieguldījumu jauniešu dzīves kvalitātes uzlabošanā tika izteikta atzinība pašvaldībām, darbā ar jaunatni iesaistītajām personām, jauniešu centriem, kā arī jaunatnes organizācijām un biedrībām, kas veic darbu ar jaunatni.

Lasīt vairāk...

Bunkus slepkavības lietā celtas apsūdzības trijām personām (papildināta)

Maksātnespējas administratora un advokāta Mārtiņa Bunkus slepkavības lietā apsūdzības celtas trijām personām, šodien preses konferencē informēja Rīgas tiesas apgabala prokuratūras prokurors Aldis Lasmanis, Rīgas tiesas apgabala prokuratūras virsprokurors Armīns Meisters un Valsts policijas Organizētās noziedzības smago un sērijveida noziegumu apkarošanas pārvaldes priekšnieks Pēteris Bauska.

Lasīt vairāk...

Plānots līdz 2025.gadam saglabāt līdzšinējo pieeju veselības aprūpes finansēšanā

Saeima ceturtdien konceptuāli atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Veselības aprūpes finansēšanas likumā. Ar tiem plānots noteikt, ka iedzīvotājiem veselības aprūpes pakalpojumi valsts obligātās veselības apdrošināšanas ietvaros līdz 2024.gada 31.decembrim būs pieejami tāpat kā līdz šim – neatkarīgi no veiktajām sociālajām iemaksām. Likums vēl jāskata otrajā – galīgajā – lasījumā, norāda Saeimas preses dienests.

Lasīt vairāk...

Mārtiņš Āboliņš: Nākamā gada pirmajā pusē inflācija Latvijā sāks mazināties

Inflācija Latvijā joprojām pārsniedz 20 %, tomēr kopš jūlija inflācija ir stabilizējusies un nākamā gada pirmajā pusē inflācija Latvijā sāks mazināties. Kā liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētā informācija, šī gada novembrī patēriņa cenas Latvijā bija par 21,8 % lielākas nekā pērn. Inflācijas stabilizēšanās gan nenozīmē, ka cenas Latvijā vairs neaug un novembrī salīdzinājumā ar oktobri patēriņa cenas Latvijā pieauga par 1,1 %.

Lasīt vairāk...

Kampaņā atgādina par konsultatīvā tālruņa pieejamību azartspēļu atkarīgajiem un viņu līdzcilvēkiem

Biedrība "Skalbes" sākusi vides reklāmu kampaņu reģionu pilsētās un Rīgā, atgādinot par konsultatīvā tālruņa 29 323 202 pieejamību, lai palīdzētu cilvēkiem, kuri saskārušies ar azartspēļu atkarību, pavēstīja "Skalbes" atbalsta tālruņa azartspēļu atkarīgajiem un viņu tuviniekiem koordinatore Santa Laimiņa.

Lasīt vairāk...

VVD: Uzņēmums Mārupes novadā ieguvis un realizējis augsni bez dabas resursu lietošanas atļaujas

Pēc vairākkārtējām pārbaudēm, konstatējot būtiskus pārkāpumus dabas resursu ieguvē Mārupes novadā, Valsts vides dienests (VVD) veicis uzņēmumam SIA "KVL Baltic" dabas resursu nodokļa uzrēķinu desmitkāršā apmērā. Zemes dzīļu ieguves uzņēmums no īpašuma izvedis un realizējis kopumā aptuveni 77 tūkstoši kubikmetru augsnes, no tiem aptuveni 73 tūkstoši m3 – pretlikumīgi.

Lasīt vairāk...

Lai izvēlētos sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļus, Pierīgā vispopulārāk doties uz aptieku

No Latvijas iedzīvotājiem 40% sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļus iegādājas specializētos kosmētikas veikalos, 39% lielveikala kosmētikas nodaļā, bet 27% šos līdzekļus ikdienā pērk aptiekā un tikpat arī mājsaimniecības un kosmētikas preču veikalos, liecina “Mēness aptiekas” un  pētījumu aģentūras “Norstat” veiktā aptauja.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.