Menu
 

Sestdiena, 10 Decembris 2022

Ulbrokas un Ķekavas florbolisti gūst uzvaras, "SĀC" nopelna punktu

  • Publicēts Sports

Latvijas florbola virslīgas līderi florbola skolas “Masters”/Ulbrokas florbolisti šīs sezonas punktu krājumu papildinājuši ar vēl trim izbraukuma spēlē pret Talsu NSS/”Krauzers” vienību. Pēc veiksmīgā sākuma (8.minūtē 3:0) ulbrokieši nonāca zaudētājos 3:4, tomēr pēdējās astoņās minūtēs iemeta vēl divus golus un svinēja uzvaru 5:4.

Lasīt vairāk...

Rotaļlietas – ne tikai bērniem. Ko dāvināt šajos Ziemassvētkos?

Viens no jaukākajiem brīžiem Ziemassvētkos ir dāvanu izsaiņošana, kas sagādā daudz prieka gan lieliem, gan maziem. Tirdzniecības tīkla “Kesko Senukai Latvia” eksperti aicina šogad neaizmirst, ka bērnišķīga prieka mirklis laiku pa laikam ir vajadzīgs katram, tāpēc Ziemassvētku dāvanām ir atļauts būt neparastām, nenopietnām un patiesi pārsteidzošām.

Lasīt vairāk...

Ziemassvētku dekorāciju tendences – viens tonis un minimālisms

Strauji tuvojas Ziemassvētki un Jaunais gads, kad daudziem no mums jautājums par telpu dekorēšanu kļuvis aktuāls. Tendences liecina, ka šogad aizvien vairāk cilvēki izgatavo rotājumus un dekorus pašu spēkiem, nevis iegādājas gatavus. Modē ir dabas materiāli, rotājumi vienā tonī un minimālisms. Liekot lietā iztēli, radošumu un veltot tam nedaudz vairāk laika, iespējams sapost māju vai biroja telpas, neiztērējot daudz līdzekļus.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.