Menu
 

Ceturtdiena, 31 Marts 2022

Saeima konceptuāli atbalsta aizliegumu sporta komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas čempionātos

  • Publicēts Sports

Saeima ceturtdien pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās. Grozījumi Sporta likumā vēl jāskata Saeimā otrajā – galīgajā – lasījumā. Plānots, ka grozījumi stāsies spēkā nākamajā dienā pēc izsludināšanas.

Lasīt vairāk...

Skates "Gada labākā būve Latvijā 2021" otrajā kārtā iekļuvušas arī būves Mārupē, Saulkrastos, Salaspilī, Stopiņos un Jūrmalā

Skates "Gada labākā būve Latvijā 2021" žūrijas vērtēšanai otrajā kārtā izvirzīti vairāk nekā 60 objekti visos Latvijas reģionos. Visvairāk būvju – 14 – pieteiktas Rīgā un galvaspilsētas tuvējā apkaimē, tostarp vairākos Pierīgas novados un Jūrmalā, liecina skates rīkotāju sniegtā informācija.

Lasīt vairāk...

Foto: Siguldā viesojas Kanādas vēstnieks Latvijā Kevins Rekss

30.martā Siguldas novadā norisinājās Kanādas vēstnieka Latvijā Kevina Reksa reģionālā vizīte, kuras laikā Kanādas vēstniecības pārstāvji tikās ar Siguldas novada pašvaldības domes vadību, nevalstiskajām organizācijām, lielākajiem kokapstrādes uzņēmējiem un miltu izstrādājumu ražotājiem Siguldas novadā, kā arī apmeklēja Siguldas Valsts ģimnāziju.

Lasīt vairāk...

Kad nelaime pārsteidz nesagatavotu: pirmās palīdzības ABC

Ikdienas gaitās un rutīnā neaizdomājamies par to, ko darītu, ja nokļūtu situācijā, kurā vajadzētu sniegt pirmo palīdzību. Tikai 26% Latvijas iedzīvotāju ir pārliecināti, ka spētu sniegt pirmo palīdzību nepieciešamības gadījumā, noskaidrots pērn “Kantar TNS” aptaujā. Kas ir būtiskākās lietas, ko ikvienam vajadzētu atcerēties par pirmās palīdzības sniegšanu un kam ir jābūt pirmās palīdzības aptieciņā?

Lasīt vairāk...

Apdrošinātājs: Martā strauji pieaudzis akmens trieciena izraisīto vējstiklu bojājumu skaits

Salīdzinot ar gada pirmajiem diviem mēnešiem, martā par 70% pieaudzis apdrošināšanas sabiedrībā “Ergo” pieteikto KASKO atlīdzību skaits par vējstiklu bojājumiem, kurus braucot izraisījis, citas automašīnas pacelts, stiklā ielidojis akmens. Pērn kopumā saņemti vairāk nekā 1400 šāda veida pieteikumu, par kuriem atlīdzībās izmaksāti 462 000 eiro.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.