Menu
 

Trešdiena, 06 Novembris 2019

Aicinās KNAB un IUB izvērtēt, vai reklāmas kampaņā par administratīvi teritoriālo reformu nav saskatāmi pārkāpumi

Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijas deputāti trešdien lēma nosūtīt vēstuli Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam (KNAB) un Iepirkumu uzraudzības birojam (IUB), aicinot izvērtēt, vai Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas reklāmas kampaņā par administratīvi teritoriālo reformu nav saskatāmi pārkāpumi, vēsta Saeimas preses dienests.

Lasīt vairāk...

Studenti bažījas par budžeta vietu samazināšanu un uzņemšanas prasību celšanu

Latvijas Studentu apvienība (LSA) šodien nosūtījusi izglītības un zinātnes ministrei Ilgai Šuplinskai (JKP) vēstuli, kurā aicina viņu uz tikšanos ar studējošajiem, lai pārrunātu Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) priekšlikumus izmaiņām budžeta vietu piešķiršanas kārtībā un reflektantu uzņemšanas kritērijos, pastāstīja apvienības sabiedrisko attiecību vadītāja Evelīna Puzo.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Divas trešdaļas Latvijas iedzīvotāju mēdz izmest pārtikas produktus atkritumos

  • Publicēts Vide

Latvijā ik gadu atkritumos nonāk aptuveni trešdaļa saražotās pārtikas, bez tam vairāk nekā pusi no tās atkritumos izmet mājsaimniecības. “Rimi” un SKDS veiktā aptauja rāda, ka izmest atkritumos pārtikas produktus mēdz vairāk nekā divas trešdaļas jeb 67% Latvijas iedzīvotāju, turklāt šis rādītājs gada laikā pieaudzis par 8%. Visbiežāk atkritumos nonāk piens un piena produkti (47%), maize un tās izstrādājumi (40%), kā arī dārzeņi, augļi, ogas un zaļumi (35%).

Lasīt vairāk...

Sauss gaiss veicina ādas saslimšanu rašanos

Pārmērīgi sausa un piesārņota gaisa ietekmē mūsu āda kļūst vieglāk ievainojama, un tas var veicināt dažādu ādas saslimšanu rašanos vai jau hronisko slimību paasināšanos. Piedevām, ja āda netiks pareizi mitrināta un aizsargāta, tā arī ātrāk novecos. Labā ziņa – ir daudz pasākumu, ko varam veikt, lai cīnītos ar sausu gaisu un samazinātu gaisa piesārņojumu savā mājoklī.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.