Menu
 

Piektdiena, 08 Novembris 2019

Gada balva zivsaimniecībā "Lielais loms 2019" tiek arī Ādažu uzņēmuma pārstāvim

Piektdien zemkopības ministrs Kaspars Gerhards kultūras pilī “Ziemeļblāzma”, Rīgā, sveica Zemkopības ministrijas Gada balvas zivsaimniecībā “Lielais loms 2019” laureātus un veicināšanas balvu saņēmējus – zivsaimniecības nozares uzņēmējus un jaunos darbiniekus. Nominācijā “Jauns un daudzsološs nozarē” par laureātu kļuva Ādažu uzņēmuma SIA “KH Select” ražošanas vadītājs Jānis Beitāns.

Lasīt vairāk...

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājies par 2,3 %

2019.gada oktobrī, salīdzinot ar 2018. gada oktobri, vidējais patēriņa cenu līmenis palielinājās par 2,3 %, liecina jaunākie Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati. Precēm cenas pieauga par 1,9 % un pakalpojumiem – par 3,0 %. Salīdzinot ar 2015. gadu, patēriņa cenas 2019. gada oktobrī bija par 9,3 % augstākas. Precēm cenas pieauga par 8,0 %, bet pakalpojumiem – par 12,8 %.

Lasīt vairāk...

Martins Dukurs: Īpašs būs starts Eiropas čempionātā savās mājās Siguldā

  • Publicēts Sports

Latvijas skeletonists Martins Dukurs galveno akcentu šosezon liks uz startu pasaules un Eiropas čempionātā, sarunā ar aģentūru LETA pastāstīja sportists. Izgājis vasaras darbu, šobrīd Dukurs eksperimentē ar tehniku un veic braucienus trasē. Ir pabūts gan nākamās sezonas pasaules čempionāta Vācijas trasē Aletenbergā, gan ikdienā treniņi tiek aizvadīti Eiropas meistarsacīkšu trasē Siguldā.

Lasīt vairāk...

Siguldas novada pašvaldības ID karšu programmai pievienosies Krimulda un Mālpils

Lai attīstītu Siguldas novada iedzīvotāju ID karšu programmu, paplašinātu uzņēmēju lojālo klientu loku, nodrošinot atlaižu pieejamību ne tikai novadā deklarētajiem iedzīvotājiem, bet arī apkārtējo novadu iedzīvotājiem, Siguldas novada Uzņēmēju foruma laikā nolemts uzsākt ID karšu programmas paplašināšanas projektu. No nākamā gada ID kartes ar individuālu dizainu un pielāgotu lojalitātes programmas pakalpojumu klāstu tiks izsniegtas arī Krimuldas un Mālpils novadu iedzīvotājiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.