Menu
 

Piektdiena, 15 Novembris 2019

Stopiņu handbolistes pārspēj salaspilietes, Stopiņu florbolisti – ķekaviešus

  • Publicēts Sports

Divi Pierīgas sporta klubu derbiji gandrīz vienā laikā notika piektdienas vakarā. Latvijas dāmu handbola čempionāta spēlē Stopiņu NHK komanda savās mājās pārspēja Salaspils sporta skolas komandu, bet Latvijas florbola virslīgas turnīrā vīriem “Ķekava” piekāpās “LH.LV”/”Oxdog Ulbroka” vienībai. Abas Stopiņu komandas ir savu turnīru līderi.

Lasīt vairāk...

Siguldā aizvadītas sacensības "SkiErg Pasaules sprints", tuvojas slēpošanas sezona

  • Publicēts Sports

Jau ceturto reizi “Fischer” Slēpošanas centrs Siguldā rīkoja “SkiErg Pasaules sprintu”, kurā varēja piedalīties visu vecumu un fiziskās sagatavotības sportisti un sacensties ar citiem sprinta dalībniekiem no visas pasaules. Tās ir sacensības, kurās uz īpaša distanču slēpotājiem paredzēta trenažiera pēc iespējas ātrāk jāveic 1000 metru distance, ko aprēķina trenažiera dators.

Lasīt vairāk...

Aptauja: 82% respondentu kaut reizi dzīvē ir dāvinājuši galda spēli

Uz jautājumu, vai kaut reizi dzīvē ir izvēlējušies galda spēli kā dāvanu, 82% respondentu atbildējuši apstiprinoši, savukārt 16% atbildēja, ka nav dāvinājuši, taču tā būtu laba dāvana, liecina galda spēles “Oligarhi” veidotās aptaujas rezultāti. Interneta vidē aptaujāti tika galda spēļu spēlētāji – 200 sievietes un 94 vīrieši. Tikai 2%, kuri paši galda spēles spēlē, atzīmējuši, ka neuzskata to par labu dāvanu.

Lasīt vairāk...

Ekonomists: Bezdarbs Latvijā strauji tuvojas pirmskrīzes zemākajam punktam

Bezdarbs Latvijā strauji tuvojas pirmskrīzes zemākajam punktam un šī gada trešajā ceturksnī tas bija vien vairs tikai 6,0%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētā informācija. Salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu bezdarba līmenis Latvijā ir samazinājies par 1 procentpunktu, un trešajā ceturksnī pēc 5 gadu pārtraukuma bezdarba līmenis Latvijā atkal ir zemāks nekā Lietuvā.

Lasīt vairāk...

Deputāts: Feodāla stila saimniekošana atkal izgāzusies

Ceturtdien “Saskaņa” apturēja darbu Rīgas domes koalīcijā, norādot, ka frakcija neplāno piedalīties komiteju sēdēs un Rīgas domes plenārsēdēs, kamēr netiks lemts par Vadima Baraņņika atstādināšanu. Mēs atkal varam būt liecinieki kārtējai krīzei Rīgas domē, kas zināmā mērā bija paredzama. Līdzšinējā vara sāka strauji šūpoties jau 2018. gada beigās, 2019. gada janvārī varas deķis šķīda visur, kur pieskārās izmeklētāji, auditori, opozīcija  un žurnālisti. Šlesera/Ušakova saimniecība sabruka piramīdu shēmas tempā, nedaudz atgādinot PSRS: bezjēdzīga saimniekošana sevi izsmeļ un izsauc politisku sabrukumu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.