Menu
 

Pirmdiena, 27 maijs 2019

Premjers par piemērotu eirokomisāra amata kandidātu uzskata Dombrovski, tomēr koalīcija jautājumu vēl neizlemj

Lai arī Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) par piemērotu kandidātu Eiropas Savienības komisāra amatam no Latvijas uzskata pašreizējo Eiropas Komisijas (EK) viceprezidentu Valdi Dombrovski (JV), kuram atbalstu pauduši arī vairāki jaunie Eiropas Parlamenta (EP) deputāti no Latvijas, valdību veidojošās koalīcijas partijas šajā jautājumā lēmumu pirmdien nepieņēma un pie tā atgriezīsies nākamnedēļ.

Lasīt vairāk...

Foto: Mārupes, Babītes un Baldones pārstāvji sadalījuši Pierīgas sporta spēļu vieglatlētikas sacensību medaļas

  • Publicēts Sports

Baldones stadionā pirmo reizi aizvadītas Pierīgas novadu sporta spēļu vieglatlētikas sacensības. Jaunumam spēļu programmā, kas turklāt notika vienlaikus ar daudziem citiem sporta un kultūras pasākumiem, vēl būs jāpacīnās par popularitāti – pirmajā reizē piedalījās vien triju Pierīgas novadu komandas.

Lasīt vairāk...

CSP: Gada sākumā vidējās darba samaksas pieauguma temps samazinājies

2019.gada sākumā, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, vidējās darba samaksas pieauguma temps ir samazinājies, liecina centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati. 2019. gada 1. ceturksnī, salīdzinot ar 2018. gada 1. ceturksni, mēneša vidējā bruto darba samaksa pieauga par 7,8 % jeb 75 eiro, sasniedzot 1 036 eiro par pilnas slodzes darbu. 2018. gada 1. ceturkšņa gada pieauguma temps bija 8,7 %, bet pārējos ceturkšņos – no 8,1 līdz 8,4 %.

Lasīt vairāk...

Kultūras darbinieku pārstāvis: Ministres amatam piemērota būtu deputāte Rībena

Eiropas Parlamentā (EP) ievēlētā kultūras ministre Dace Melbārde (VL-TB/LNNK) varētu ļoti labi pārstāvēt Latvijas kultūras darbinieku intereses EP, savukārt piemērota ministres amatam būtu Saeimas deputāte Inguna Rībena (VL-TB/LNNK), aģentūrai LETA šādu viedokli pauda Latvijas kultūras darbinieku arodbiedrību federācijas priekšsēdētājs Aldis Misēvičs.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.