Menu
 

Trešdiena, 29 maijs 2019

Radio balss Sandra Glāzupa: Mācos pieņemt pensionāres statusu

“Kad atnācu uz radio, nomainīju vecāko diktoru paaudzi. Tāda ir lietu kārtība,” tā par aiziešanu pensijā saka labi pazīstamā radio balss Sandra Glāzupa, kura nu ir senioru festivāla “Zelta ritmi” vēstnese. Viņa piekrīt, ka aiziešana pensijā ir dzīves notikums, kas prasa emocionālu sagatavošanos un plānu, ko jaunajā statusā darīt.

Lasīt vairāk...

Drīzumā sabiedriskajā apspriešanā – topošais Siguldas novads (1.daļa)

Šā gada 14. maijā Ministru kabinets apstiprināja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) sagatavoto informatīvo ziņojumu “Par sabiedriskai apspriešanai izvirzāmo administratīvi teritoriālā iedalījuma modeli”, dodot mandātu oficiālajām konsultācijām ar pašvaldībām. Ministrs Juris Pūce to jau nodēvējis par “apjomīgāko sabiedrisko apspriešanu Latvijas politiskajā vēsturē”.

Lasīt vairāk...

Foto: Saeima Valsts prezidenta amatā ievēlē Levitu

Saeima trešdien Valsts prezidenta amatā ievēlēja Eiropas Savienības Tiesas tiesnesi Egilu Levitu, kuru šim amatam virzīja koalīcijas politiķi. Par Levitu nobalsoja 61 deputāts, savukārt pret balsoja 32 deputāti. Par Juri Jansonu nobalsoja astoņi parlamentārieši, bet pret bija 85 deputāti. Savukārt Didža Šmita (KPV LV) kandidatūru atbalstīja 24 deputāti, bet pret bija 69 parlamentārieši.

Lasīt vairāk...

Divas Valsts policijas Salaspils iecirkņa amatpersonas tiesās par dokumentu viltošanu

Rīgas tiesas apgabala prokuratūras prokurore 24.maijā tiesai nosūtījusi krimināllietu, kurā apsūdzētas divas Valsts policijas amatpersonas par dokumentu viltošanu personu grupā. Pēc aģentūras LETA informācijas, apsūdzētās personas ir bijusī Valsts policijas (VP) Salaspils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšniece Ļena Keine-Kaštaļjana un inspektore Jana Stepense.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.