Menu
 

Piektdiena, 31 maijs 2019

"Swedbank": Latvijas ekonomikas izaugsme šogad varētu nepārsniegt 3%

Pēc diviem straujas izaugsmes gadiem, šis gads Latvijas ekonomikā ir sācies ar jūtami mērenāku pieaugumu un šī gada pirmajā ceturksnī salīdzinājumam ar iepriekšējā gada attiecīgo ceturksni Latvijas ekonomika augusi par 3%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētā informācija. Lēnāka izaugsmi protams nepriecē, taču tas šogad jau bija gaidāms, jo būvniecībā noturēt divciparu pieauguma trešo gadu pēc kārtas noteikti nav nedz iespējams, nedz vēlams un arī ārējā vide vairs nav tik labvēlīga kā iepriekšējos divos gados.

Lasīt vairāk...

Raivis Zeltīts: Vara Rīgā ir jāmaina

Raivis Zeltīts, lai gan vēl gados pietiekami jauns cilvēks, ir guvis ievērojamu politisko pieredzi. Šobrīd viņš ir Nacionālās apvienības valdes loceklis un ģenerālsekretārs, Mārupes novada domes deputāts, Nacionālās apvienības jauniešu organizācijas vadītājs, bijis arī apvienības Mārupes nodaļas vadītājs, raksta grāmatas. Tikko atklāšanas svētki tika svinēti R. Zeltīta grāmatai “Dr. Pauls Jurevičs un latviešu tautas misija”.

Lasīt vairāk...

Šīs vasaras 20 lielākie vasaras koncerti, festivāli un sacensības Jūrmalā

Šovasar Jūrmalas kūrortpilsēta sagatavojusi bagātīgu kultūras un sporta pasākuma programmu. Pilsētā notiks jūrmalnieku un pilsētas viesu jau iecienīti pasākumi, kā arī jaunas norises. Gaidāms daudzveidīgs koncertu un mūzikas festivālu piedāvājums, starptautiskas mākslas izstādes, pasākumi bērniem, notiks dažādu mērogu sporta sacensības un čempionāti.

Lasīt vairāk...

Apbalvoti konkursa "Siguldas novada Gada klase 2019" laureāti

Lai veicinātu skolēnu mācību motivāciju, dalību skolas un novada pasākumos, Siguldas novada pašvaldība jau piekto gadu organizēja konkursu Siguldas novada Gada klase”. Pašvaldība atgādina – lai piedalītos konkursā, katra klase mācību gada laikā veidoja klases mapi (portfolio), kurā apkopoja skolēnu mācību rezultātus un sabiedriskās aktivitātes.

Lasīt vairāk...

Rīgas reģionā sākas vienas dienas ekspedīcijas 1050 km pārgājienu meža takas izveidē

1.jūnijā startē 1050 km garās pārgājienu takas "Mežtakas" ekspedīcijas, kurās tiks izpētīts jauns pārgājienu maršruts mežā no Rīgas līdz Tallinai. Plānots, ka ekspedīcijas ilgs līdz pat septembra beigām un noslēgsies Tallinā. Dienā plānots noiet 12–27 km garus posmus, un ikviens interesents var pievienoties tām katru reizi jaunā satikšanās vietā.

Lasīt vairāk...

Kā ārstēties grūtniecei, ja piemeklējusi slikta pašsajūta vai saslimšana? Iesaka farmaceite

No sliktas pašsajūtas, saaukstēšanās, aizlikta deguna, sāpoša kakla vai paaugstinātas temperatūras nav pasargāts neviens un jo īpaši grūtnieces. Ja sieviete, kura nav mazuļa gaidībās, jau pie pirmajiem saslimšanas simptomiem var tos novērst, droši lietojot medikamentus, tad grūtniecēm jābūt īpaši piesardzīgām un iespēju robežās pašsajūta jāuzlabo ar dabīgām metodēm.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.