Menu
 

Ceturtdiena, 13 Janvāris 2022

ANO un ES amatpersonas kritizē Latviju, Lietuvu un Poliju par situāciju pie robežas ar Baltkrieviju

Latvija, Lietuva un Polija turpina izmantot "apšaubāmas metodes", lai neielaistu nelegālos imigrantus, kas mēģina iekļūt no Baltkrievijas, un liedz piekļuvi palīdzības organizācijām, kas cenšas palīdzēt migrantiem, kuri iestrēguši pierobežas rajonos, ceturtdien paziņojušas ANO Bēgļu aģentūras un Eiropas Savienības (ES) amatpersonas.

Lasīt vairāk...

1991.gada janvāra upuru piemiņas pasākumu Viļņā aizēno protestētāju izkliedzieni un trokšņošana

Ikgadējo Lietuvas 1991.gada 13.janvāra notikumu upuru piemiņas pasākumu pie Seima ceturtdien aizēnojusi protestētāju, galvenokārt vakcinācijas un Covid-19 dēļ noteikto ierobežojumu pretinieku, uzvedība - skaļi svilpieni, izkliedzieni un trokšņošana, ar ko prāva daļa sanākušo centās traucēt valsts vadītāju uzrunas.

Lasīt vairāk...

"Sadales tīkls” paaugstina operatīvo gatavību darbam stiprā vēja laikā

Gatavojoties pasliktinātiem laikapstākļiem, kas var radīt elektroapgādes traucējumus, AS "Sadales tīkls" paaugstinājusi personāla operatīvo gatavību. Darbam paaugstinātas intensitātes režīmā, novēršot iespējamos bojājumus elektrotīklā, mobilizētas gan "Sadales tīkla", gan apakšuzņēmēju operatīvā darba brigādes visā Latvijā, sagatavots aprīkojums un specializētā tehnika.

Lasīt vairāk...

Sākas pieteikumu pieņemšana Nemateriālā kultūras mantojuma sarakstam

Latvijas Nacionālais kultūras centrs (LNKC) ceturtdien izsludinājis šī gada pieteikumu pieņemšanu Nacionālajam nemateriālā kultūras mantojuma (NKM) sarakstam. Ikviens aicināts sarakstam pieteikt elementus, kas uzskatāmi par valsts aizsargājamu nemateriālā kultūras mantojuma vērtību, un kuru iekļaušanai sarakstā ir plašs attiecīgās kopienas atbalsts un līdzdalība.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.