Menu
 

Sestdiena, 15 Janvāris 2022

Foto: "Sadales tīkls" līdz sestdienas pusdienlaikam novērsis 515 stiprā vēja radītos elektrotīkla bojājumus

No 14. janvāra plkst.6.00 līdz 15. janvāra plkst.12.00 AS "Sadales tīkls" novērsusi 132 vidēja sprieguma un 383 zemsprieguma spēcīgā vēja radītos bojājumus. Pašlaik vējš ir pierimis un jauni, plaši bojājumi elektrotīklā netiek prognozēti, taču aizvien turpinās darbs pie sarežģītāko bojājumu novēršanas, ko radījuši vēja postījumi 14. janvārī.

Lasīt vairāk...

Tiesa noraida "Alfor" lūgumu uz tiesvedības laiku apturēt Ķekavas pašvaldības lēmumu, ar kuru spēļu zālei atcelta iepriekš izsniegtā licence

Administratīvā rajona tiesa ir noraidījusi azartspēļu rīkotāja SIA "Alfor" pagaidu aizsardzības lūgumu uz tiesvedības laiku apturēt Ķekavas pašvaldības lēmumu, ar kuru spēļu zālei atcelta iepriekš izsniegtā licence Ķekavā, Rīgas ielā 28, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Lasīt vairāk...

Pētījums: mīlestība pret savām mājām var palīdzēt nosargāt emocionālo veselību

Pēdējais gads nav bijis viegls, un 27 % cilvēku Latvijā un pasaulē atzīst, ka grūtības ir iedragājušas viņu emocionālo veselību. Tomēr šķiet, ka savas četras sienas var palīdzēt – globālas aptaujas rezultāti liecina, ka cilvēkiem, kuru skatījums uz mājokli pēdējā gada laikā ir kļuvis pozitīvāks, ir arī uzlabojusies emocionālā labsajūta. Ir skaidrs, ka labsajūta mājās būs vitāli svarīga arī nākotnē.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.